Sosyal medyada görüntü paylaşanlar hakkında soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili, sosyal medyada görüntü paylaşanlar hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Sosyal medyada görüntü paylaşanlar hakkında soruşturma

Ankara'da sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı girişiminde bulunuldu.

Bombalı saldırı girişiminde 2 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlere müdahale eden 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurlarının hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bombalı saldırı girişimiyle ilgili açıklama yaptı.

Yerlikaya, terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, zehir tacirleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade ederek, "Son terörist etkisiz haline getirilinceye kadar durmak yok, kararlılıkla mücadele edilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞANLARA SORUŞTURMA

Bakan Yerlikaya, sosyal medyada, saldırı girişimiyle ilgili görüntüler paylaşan hesaplar hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Saldırı girişimiyle ilgili yayın yasağı kararı alındığını hatırlatan Bakan Yerlikaya, "RTÜK Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu saldırı girişimi olduğu andan itibaren yayın yasağı alındı. Sosyal medya hesaplarından, onun da kaynağını bulmakta azimliyiz, göreceksiniz bulacağız, bu noktada acımızın olduğu bu noktada bu görüntüleri paylaşanlarla ilgili de gerekli soruşturmayı başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Yerlikaya, görüntüleri paylaşanları uyararak, "Lütfen bu görüntüleri silsinler ve bizim acımızı paylaşsınlar" açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.