Tepki çeken görüntüler! Kilo kilo salatalık sokağa atıldı
|
Son Güncelleme: 17.06.2025 18:18
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yol kenarındaki boş arazide bırakılan kilolarca salatalık, bir vatandaşın tepkisine neden oldu. O anları cep telefonuyla kaydeden kişi, “Ucuz satılmasın diye sokağa döküyorlar” diyerek duruma isyan etti.
İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir vatandaş yol kenarındaki boş arazide salatalık yığınına rastladı. Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, bu durumu cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
Olayı görüntüleyen kişi, yaşanan duruma tepki göstererek, "Yoldan geçerken gördüm, bu ne rezilliktir. Bu millete salatalığı, domatesi, patatesi, ucuzdan vermemek için böyle sokağa, boş arsaya atıyorlar. Burası Kocaeli. Pazarcıların yaptığı bu rezillik nedir? Bu ürünler tarladan kolaylıkla mı toplanıyor? Bunu kim yaptıysa Allah belasını versin" dedi.
Kaynak:İHA




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.