TOKİ Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi, Bigadiç kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi ve Bigadiç’te yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Balıkesir kura sonuçları, isim listesi ve 2023 canlı yayını.

TOKİ Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi, Bigadiç kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Balıkesir TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi ve Bigadiç kurada çıkan isimler kimler? Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi ve Bigadiç TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi ve Bigadiç ile devam ediyor.

TOKİ, Balıkesir Ayvalık’ta 300 konut, Bandırma 388 konut, Havran 100 konut, İvrindi 142 konut ve Bigadiç’te 500 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ BALIKESİR AYVALIK, BANDIRMA, HAVRAN, İVRİNDİ VE BİGADİÇ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023

Avlu Kongre Ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonunda yapılan Balıkesir Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi ve Bigadiç TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

toki-ayvalik-bandirma-havran-ivrindi-bigadic-kura-sonuclari-2023-i-canli-izle.jpg

İlk Evim TOKİ Balıkesir kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Balıkesir Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.