TOKİ Bartın arsaları nerede? İşte başvuru şartları ve ayrıntılar

TOKİ, 2022 İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasında Bartın’da 250 arsa satışa çıkardı. Peki, bu arsa ve iş yerleri nerede, hangi ilçelerde, başvuru nasıl yapılacak, evler nasıl yapılacak, ödemeler nasıl olacak? İşte cevaplar.

TOKİ Bartın arsaları nerede? İşte başvuru şartları ve ayrıntılar

TOKİ Bartın arsaları nerede, Bartın’da kaç arsa ve kaç iş yeri satışa çıktı, TOKİ Bartın’da arsa ve iş yeri satışa çıkan ilçeler hangileri, başvuru şartları neler, ödemeler nasıl yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ eliyle Türkiye tarihinin en büyük sosyal konut projesini hayata geçirdi. 14 Eylül’de başlayan konut başvuruları devam ederken, 10 Ekim 2022 itibariyle de arsa ve iş yeri için başvurular başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ eliyle yapılacak, İlk Evim İlk İşyerim projesinin sosyal konut ayağından sonra İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim kampanyalarının ayrıntılarını duyurdu.

Buna göre; 29 ilde 1 milyon konut arsası satışa sunuldu. İlk İş Yerim kampanyasında ilk etapta satışa sunulan iş yeri sayısı ise 10 bin.  

Peki; İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim projesinde arsaya evler nasıl yapılacak, sosyal konut için başvuran, arsaya da başvurabilecek mi, iş yerleri ne zaman teslim edilecek, ödemeler nasıl olacak? Merak edilen tüm bu sorular cevabını buldu.

TOKİ BARTIN ARSALARI NEREDE? KAÇ ARSA SATIŞA ÇIKTI?

TOKİ’nin İlk Evim Arsa kampanyası kapsamında Bartın’da satışa sunulan arsa sayısı 250. Bartın’da, elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır konut arsasının satılacağı ilçeler listesi şöyle:

Bartın Ulus.

bartin.png

TOKİ ARSA BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Satışa sunulan altyapılı 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvurular, 7 Kasım'a kadar yapılabilecek. Arsalar için e-Devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden, iş yerleri için ise e-Devlet üzerinden veya il merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde Ziraat Bankası şubelerinden başvurulabilecek.

TOKİ BARTIN ARSA ÖDEMELERİ NASIL OLACAK?

Müstakil parseller, 192 bin 500 liradan başlayan toplam fiyat ve bin 604 liradan başlayan taksitlerin 10 yıl vadeyle faizsiz şekilde ödeneceği bir modelle vatandaşlara dağıtılacak. Hisseli parsellerin ödemesi ise, 112 bin 500 liradan başlayan toplam fiyat ve 937 liradan başlayan taksitlerle yine 10 yıl vadeyle ve faizsiz bir şekilde yapılabilecek.

İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim projesinde arsaya evler nasıl yapılacak, sosyal konut için başvuran, arsaya da başvurabilecek mi, iş yerleri ne zaman teslim edilecek, ödemeler nasıl olacak?

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bu sorulara tek tek cevap verdiği açıklamaları:

 

 

TOKİ BAŞVURU EKRANI: İŞ YERİ 2022 İÇİN TIKLAYIN

2022 TOKİ BAŞVURU EKRANI: ARSA İÇİN TIKLAYIN

TOKİ arsa satışı Bartın 2022, Bartın TOKİ arsa listesi 2022, TOKİ arsa satışı hangi illerde, TOKİ arsa başvurusu e-Devlet, TOKİ arsa satışı fiyatları Bartın, TOKİ satılık arsa listesi 2022, TOKİ arsa satışı Bartın, TOKİ arsa satışı şartları, TOKİ arsa satışı nerede Bartın, TOKİ Bartın Kura çekilişi 2022 - 2023, TOKİ Bartın Kura çekilişi sonucu 2022 - 2023, TOKİ Bartın arsa kura çekilişi 2022 - 2023, TOKİ Bartın iş yeri kura çekilişi sonucu 2022 - 2023 aramalarının sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Bartın Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.