TOKİ Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı, Karpuzlu kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Aydın’ın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinde yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Aydın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu kura sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı, Karpuzlu kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Aydın TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Aydın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinde kurada çıkan isimler kimler? Aydın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri sürüyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 31 Ocak 2023 Salı günü Aydın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu ilçeleri ile devam ediyor.

TOKİ, Aydın Çine’de 228 konut, Bozdoğan’da 196 konut, Karacasu’da 322 konut, Koçarlı’da 79 konut ve Karpuzlu’da 48 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ AYDIN ÇİNE, BOZDOĞAN, KARACASU, KOÇARLI VE KARPUZLU KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Dr. Hidayet Sayın Salonunda yapılan Aydın Çine, Bozdoğan, Karacasu, Koçarlı ve Karpuzlu TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

toki-cine-bozdogan-karacasu-kocarli-karpuzlu-kura-sonuclari-2023-i-canli-izle.jpg

İlk Evim TOKİ Aydın kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.