TOKİ Karaman kura çekim tarihi belli oldu!

TOKİ’nin 2022 sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı ediyor. Karaman’da kura çekilişinin ne zaman yapılacağı belli oldu. İşte Karaman merkez ve ilçeler TOKİ kura çekim tarihleri.

TOKİ Karaman kura çekim tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine hız kesmeden devam ediliyor.

2022 TOKİ KARAMAN KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 250 bin sosyal konut projesi kapsamında Karaman'da gerçekleştirilecek kura çekilişi büyük bir merakla bekleniyor.

TOKİ KARAMAN MERKEZ KURA ÇEKİM TARİHİ

Karaman Merkez ilçelerinde yapılacak 340 konut için kura çekimi, 1 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Karaman Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu başlayacak.

TOKİ KARAMAN BAŞYAYLA KURA ÇEKİM TARİHİ

Karaman Başyayla ilçesinde yapılacak 45 konut için kura çekimi, 1 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Karaman Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu başlayacak.

TOKİ KARAMAN KAZIMKARABEKİR KURA ÇEKİM TARİHİ

Karaman Kazımkarabekir ilçesinde yapılacak 216 konut için kura çekimi, 1 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Karaman Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu başlayacak.

TOKİ KARAMAN AKÇAŞEHİR KURA ÇEKİM TARİHİ

Karaman Akçaşehir ilçesinde yapılacak 150 konut için kura çekimi, 1 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Karaman Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu başlayacak.

65290-4.jpg

2022 TOKİ Karaman başvurusu, 2022 Karaman Merkez TOKİ başvuru, TOKİ başvuru 2022 - 2023, TOKİ Karaman kura çekilişi 2022, TOKİ kura çekilişi 2023, Karaman Merkez TOKİ evleri, , TOKİ başvuru e devlet 2022, TOKİ başvurusu nasıl yapılır, TOKİ Karaman Kura çekilişi isim listesi 2022 - 2023, TOKİ Karaman Merkez Kura çekilişi sonucu isim listesi 2022 TOKİ başvuru sayısı kaç? Sosyal Konut Projesi kaç kişi başvurdu? TOKİ çekiliş 2022 ne zaman? Ilk evim başvuru bitti mi? toki'ye kaç kişi başvurdu 2022 toki arsa kaç kişi başvurdu, toki başvuru sayısı son dakika, toki kura çekimi ne zaman, toki arsa kaç adet, toki kaç konut yapacak, toki başvuru şartları e devlet, toki ilk işyerim fiyatları, TOKİ Karaman başvuru sayısı kaç, TOKİ kaç kişi başvurdu Karaman, Toki konut kaç kişi başvurdu, TOKİ kaç kişi başvurdu Karaman, toki evlerine kaç kişi başvurdu, tokiye kaç kişi başvurdu 2022, 2022 TOKİ çekilişleri ne zaman? TOKİ Başvuru Son Gün Ne Zaman 2022? TOKİ başvuruları en son ne zaman? Ilk evim başvurusu ne zaman bitti? Toki kura çekimi ne zaman Karaman, toki sonuçları sorgulama gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Karaman Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.