TOKİ Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan’da yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan kura sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Bursa TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan kurada çıkan isimler kimler? Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri sürüyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 28 Ocak 2023 Cumartesi günü Bursa Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan ile devam ediyor.

TOKİ, Bursa Orhaneli’de 268 konut, Keles’te 140, Harmancık’ta 150, Büyükorhan’da 96 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ BURSA ORHANELİ, KELES, HARMANCIK, BÜYÜKORHAN KURA SONUÇLARI 2023

Merinos Atatürk Kongre Ve Kültür Merkezi Osman Gazi Salonunda yapılan Bursa Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlk Evim TOKİ Bursa Bursa Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Bursa Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.