Van Başkale Belediyesi personel alımı 2024 | İşte başvuru adresi

Van Başkale Belediyesi, personel eksiğini gidermek için yeni bir ilan yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Başkale Belediyesi işçi alımı 2024 ayrıntıları.

Van Başkale Belediyesi personel alımı 2024 | İşte başvuru adresi

Başkale Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi, 1 Gassal alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kadın adaylar başvuracaktır. İlan tarihi itibari ile 30 ile 50 yaş (22.03.1994 ile 22.06.1974 arası tarihleri arasında doğmuş olmak) arasında olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, mili savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4857 sayılı İş Kanununun 30 uncu maddesi hükmü saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak ve şehirlerarası seyahat görev engeli bulunmamak. En az okuryazar olmak.

İlan tarihi itibari ile Başkale nüfusuna kayıtlı olmak ve en az 2 aydır Başkale İlçesinde ikamet ediyor olmak. Kamu haklarından mahrum olmamak, Çalışmaya engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Başvuru için istenilen belgelere sahip olmak. Başvurular bizzat Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim edilecektir.

van-baskale-belediyesi-personel-alimi-2024-iste-basvuru-adresi.jpg

VAN BAŞKALE BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Başkale Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 22-25 Mart tarihleri arasında Başkale Belediye Başkanlığına yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve sürece dair detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 VAN BAŞKALE BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.