Vatandaşlara bıçak sallayan magandayı vuran polise ödül

İstanbul’da bir otobüs durağında eline aldığı bıçakla çevredeki insanlara tehditler savuran maganda, o esnada tesadüfen orada bulunan polis memuru tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Polis memuru başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Vatandaşlara bıçak sallayan magandayı vuran polise ödül

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir otobüs durağında meydana gelen olayda Volkan L, eline aldığı bıçakla çevredeki insanlara tehditler savurmaya başladı. O sırada tesadüfen olay yerinde olan bir polis memuru E.A, saldırganı önce ikna etmeye çalıştı.

POLİS MEMURU AYAĞINDAN VURDU

Saldırgan Volkan L. daha sonra polis memuru E.A'nın üzerine doğru yürüdü. Uyarıları dikkate almayınca polis memuru, saldırgan Volkan L’yi silahla ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Olayın ardından sağ ayak bileğinden vurularak etkisiz hale getirilen Volkan L, olay yerine gelen ambulans ile birlikte Okmeydanı Cemil Taşçı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşanan korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yapılan araştırmalar neticesinde saldırgan Volkan L'nin daha önceden 49 adet suç kaydı olduğu belirlendi.

vatandaslara-bicak-sallayan-magandayi-vuran-polise-odul.jpg

“POLİS MEMURUMUZ BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR”

Olayın ardından gazeteci İbrahim Haskoloğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada polis memurunun açığa alındığını iddia etti. İddiaya İstanbul Valisi Davut Gül'den yalanlama geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Vali Gül, polis memurunun ödüllendirildiğini belirtti. Vali Gül, "Bu haber doğru değil. Polis memurumuz başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir." ifadesini kullandı.

Gül’ün alıntılaması sonrası İbrahim Haskoloğlu’nun paylaşımı sildiği görüldü.

vatandaslara-bicak-sallayan-magandayi-vuran-polise-odul-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.