Vedat Milor trafik kazası geçirdi

İstanbul Beyoğlu'nda yemek yazarı Vedat Milor'un içinde bulunduğu araç, kaza yaptı. Sosyal medya hesabından kazanın fotoğraflarını paylaşan Milor, "Emniyet kemeri takmasam ve hava yastığı çalışmasa benim için çok daha kötü olabilirdi." dedi.

Vedat Milor trafik kazası geçirdi

Kaza,Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; yemek eleştirmeni ve televizyon programcısı Vedat Milor'ün içinde bulunduğu olduğu otomobil başka bir otomobille çarpıştı.

Milor, hava yastıklarının açılması sayesinde kazada yara almazken, şoför hafif yaralandı. Vedat Milor, kazanın ardından bugün sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'EMNİYET KEMERİ TAKMASAM BENİM İÇİN ÇOK DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ'

Vedat Milor sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Sola hatalı dönüş yapan sürücü (beyaz araç) kazaya neden oldu ve yüzde 100 haksız olduğunu kabul etti. Emniyet kemeri takmasam ve hava yastığı çalışmasa benim için çok daha kötü olabilirdi. Şoför Fahrettin Beyin bir eli ciddi hasar gördü. Yazmaktaki amacım ciddi bir soruna dikkat çekmek: Ülkemizde kavşak dönüşleri çok sorunlu ve belirsiz. Bize çarpan arkadaş düzgün bir insandı. Fakat sağ cebe girip sola dönmek yerine (ceptekilere sola dönüş kırmızı yanıyordu), cebe girmeden, düz gitmesi gereken yolda aniden sola döndü. Uygar ülkelerde bu tip trafik düzenlemeleri çok daha anlaşılır. Çünkü bu tip dönüşler öncesi yerde veya yol kenarında işaretler var. Sizi çok iyi yönlendiriyorlar. Bizde bu işaretler çizilmeye mi üşeniliyor yoksa ekstra masraftan mı kaçınılıyor bilmiyorum. Bu tip ceplerin sorun olması bir yana düzgün ve anlaşılır trafik düzenlemesi yok. İstatistik çıkarsak herhalde ülkemizde yüzlerce farklı kavşak düzenlemesi vardır. Bu konuda hiçbir standart yok. Örneğin kazaya neden olan arkadaş navigasyonu açık olduğu halde yanlış dönüş yapabiliyor. Elbette daha dikkatli olmalıydı ama bu kazada trafik ve yol düzenlemelerinin hiç mi payı yok?" ifadelerini kullandı.

vedat-milor-trafik-kazasi-gecirdi.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.