Vicdanları sızlatan olay! Oğlu tarafından dövülen anneyi komşuları kurtardı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir anne, oğlu tarafından darp edildi. Pencereden bağırarak yardım isteyen kadının imdadına komşuları yetişti. Komşular, annesine şiddet uygulayan kişiyi yumruk ve sopalarda dövdü. Yaşananlar kameraya yansıdı.

Vicdanları sızlatan olay! Oğlu tarafından dövülen anneyi komşuları kurtardı

Olay, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Bağlarçeşme Mahallesi’nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; evden uzaklaştırma kararı alınan madde bağımlısı bir kişi, annesinin yaşadığı eve geldi. Bir süre sonra şüpheli, evde bulduğu eşyalarla annesine fırlatmaya başladı ve kadının boğazına bıçak dayamaya çalıştı. Acı içinde kalan kadın çareyi pencereden dışarı bağırarak yardım istemekte buldu.

O sırada apartmanda sesleri duyan komşular, kadının yardımına koştu. Zili çalan apartman sakinleri kadının kapıyı açmasıyla madde bağımlısı kişiye yumruk ve sopa ile vurarak darp etti. Bir süre önce annesine şiddet uygulayan kişi, aldığı darbelerin acısıyla “Anne!” diyerek bağırmaya başladı.

vicdanlari-sizlatan-olay-oglu-tarafindan-dovulen-anneyi-komsulari-kurtardi.jpg

Olay sonrası konuşan kadın, “Cihan benim oğlum. Eline evde ne geçerse benim kafama çalıyor. Zaten şikayetim de var. Beni dövüyordu. Ben camdan ‘Ne olur eve gel’ dedim. Evden uzaklaştırması da var ama yine de akıllanmıyor. Sürekli içip beni dövüyor. Yine şikayetçi olacağım. Bıktım, usandım. Oğlum beni öldürecek” ifadelerini kullandı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. İfadesi alınan yaşlı kadın, oğlundan şikayetçi oldu. Polis, komşu dayağından sonra kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

vicdanlari-sizlatan-olay-oglu-tarafindan-dovulen-anneyi-komsulari-kurtardi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.