Yem karma makinesine düşen Emrah Şahin feci şekilde can verdi
Gaziantep’te bir besi çiftliğinde çalışan Emrah Şahin, yem karma makinesine düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı kırsal Doğrular Mahallesi’nde 6 Ocak tarihinde meydana geldi.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; mahalledeki bir besi çiftliğinde çalışan 4 çocuk babası Emrah Şahin (36), dengesini kaybederek yem karma makinesine düştü.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yem karma makinesinde sıkışarak ağır yaralanan Emrah Şahin'i güçlükle çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

İlk müdahalenin ardından Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Şahin, olaydan 2 gün sonra hayatını kaybetti.
Şahin’in cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
Cenazenin Nizip ilçesinde defnedileceği öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.