Zorla alıkoyulan kadın konum atarak kurtuldu

Eyüpsultan’da bir kişi kendisine 20 bin lira borcu olan kadını evinde rehin aldı. Kadın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine arayıp rehin alındığını haber verdi. Kadın kardeşinin ihbarı üzerine yapılan operasyonla kurtarıldı.

Zorla alıkoyulan kadın konum atarak kurtuldu

Eyüpsultan Nişanca Mahallesi’nde meydana gelen olayda, polis ekipleri, bir kadının bir erkek tarafından evde rehin alındığına dair bilgi aldı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; ihbar üzerine olay yerine geçen polis ekipleri, A.R.G. isimli adamın D.A. isimli kadını rehin aldığını gördü. Ekipler, D.A.’yı düzenledikleri operasyonla kurtarmayı başardı. Konuyla ilgili yapılan incelemede D.A.'nın şüpheli A.R.G.’ye 20 bin lira borcu olduğu, olay günü borç hakkında konuşmak için A.R.G.’nin evine gittiği ve anlaşamamaları üzerine şüphelinin kadını rehin aldığı belirlendi.

zorla-alikoyulan-kadin-konum-atarak-kurtuldu-001.jpg

D.A.’nın parayı yakınlarından isteme bahanesiyle kardeşine ulaştığı ve rehin alındığını söylediği, böylece kardeşinin polisi aradığı öğrenildi. Ekipler, şüphelinin adresinde yaptıkları aramalarda parça halinde 2 kilo 957 gram çeşitli uyuşturucu madde, 10 uyuşturucu hap, 8 sentetik ecza, hassas terazi, narkotik madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 900 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.R.G., 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

zorla-alikoyulan-kadin-konum-atarak-kurtuldu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.