7/24 veteriner kliniği hizmeti

Caka Veteriner Kliniği olarak minik dostlarımıza 7/24 veteriner kliniği hizmeti vermekteyiz.

7/24 veteriner kliniği hizmeti

Caka Veteriner Kliniği olarak minik dostlarımıza 7/24 veteriner kliniği hizmeti vermekteyiz. 7/24 Kliniğimiz de veteriner hekim ve yardımcısı bulunmaktadır.  Nöbetçi personel hem yatan hastalarımızın bakım ve tedavileri ile ilgileniyor, hem hastaları acil serviste kabul ediyor, gerekli müdahalelerini yapıyor ve gerektiğinde yatışa alıyor.

Caka Veteriner Kliniği tam teşekküllü olup 7/24 profesyonel ekipmanları ile minik hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaktadır. Caka Veteriner Kliniği 24 saat açık bulunduğu için, minik dostlarımızın sahipleri istedikleri zaman kliniğimize ulaşabilirler. Yatar hasta olarak Kliniğimize gelen minik dostlarımız ile 24 saat ekibimiz tarafından gözetim altında olmaktadır ve ilgilenilmektedir. Hasta sahiplerimizin 24 saat kliniğimize ulaşabilmesi ve yaşanan herhangi bir kaza veya hastalık durumunda acil müdahale ve tam teşekküllü ekipmanlar ile hasta ve hasta sahiplerine hizmet vermektedir.

Caka Veteriner Kliniği Maslak Eclipse sitesinde sitesinde Maslak veteriner 2017 senesinde kurulmuştur. Veteriner Hekim Busem Denizmen tarafından açılan Caka Veteriner Kliniği’ne, Busem Hanım köpeği Caka’nın adını vermiştir.

Busem Denizmen İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun oldu. Mesleki gelişimini eğitim programları ve kongrelere katılarak devam ettirmektedir. Tonguç ve Marul adında 2 köpeği vardır.

Caka Veteriner Kliniği Maslak, Vadi İstanbul,  1453 Ağaoğlu, Maslak Mashattan, SkyLand, Avangart İstanbul, 4 Levent, Kağıthane, 5. Levent, Finanskent bölgerine profesyonel ekipman ve güler yüzlü ekibi ile hizmet vermektedir. 7/24 acil veteriner klinik olarak bütün İstanbul bölgesine 24 saat hizmet vermekteyiz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.