Acun Ilıcalı: Hiçbir maça erken gitmem, Konya maçları hariç

Katıldığı televizyon programında yemeklerini en sevdiği restoranları sıralayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ''Restoran değil ama Konya'da Naciye Teyze. Hayatımda hiçbir maça erken gitmem, Konya maçları hariç. Onun yemeklerini yemek için '' dedi.

Acun Ilıcalı: Hiçbir maça erken gitmem, Konya maçları hariç

Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevaplandırdı. Programda çalışmaları ve yeni projelerini anlatan Ilıcalı, konu yemeklere gelince Türkiye'de en sevdiği restoranları sıraladı. Acun Ilıcalı Konya'daki milli maçlar ile Fenerbahçe maçlarına Naciye Teyze'nin yemeklerini yemek için erken gittiğini belirtti.

''MAÇLARA ERKEN GİTMEM, KONYA MAÇLARI HARİÇ''

Ilıcalı ''Trabzon'dan bir restoran var. Her gittiğimde orada yemek yiyorum. Kaan Olta muhteşem bir balıkçıdır. Yakında Trabzonspor-Fenerbahçe maçı var. Mutlaka yine gideceğim. Söğüt'te Manzara Restoran muhteşemdir. Antalya'da Yedi Mehmet mükemmel bir restoran. Konya'da ise Naciye Teyze... Tabiki restoran değil, bizim Mevlüt'ün annesi... Yani evine gitmeniz gerekiyor. Bir yemek yapıyor ki kafayı yersin. Hayatımda hiçbir maça erken gitmem biliyorsun ama Konya maçları hariç. Milli maçlar da bizim için inanılmaz fırsattı.'' dedi. 

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde de Naciye Teyze'yi Konya'daki evinde ziyaret etmiş ve yer sofrasının konuğu olmuştu.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.