Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Birarabam’dan Kampanya

Birevim markası olan Birarabam ile araç sahibi olmak isteyen herkes kredisiz araba seçeneklerinden yararlanarak, kolay ödeme planları çerçevesinde kampanyalardan yararlanabilmektedir.

Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Birarabam’dan Kampanya

Birevim markası olan Birarabam ile araç sahibi olmak isteyen herkes kredisiz araba seçeneklerinden yararlanarak, kolay ödeme planları çerçevesinde kampanyalardan yararlanabilmektedir. Sizler de Birarabam güvencesi ile hayalinizdeki arabaya yüksek kredi oranları ile sahip olmak yerine kredisiz, peşinatsız ve faizsiz şekilde çok hızlı ulaşabilirsiniz.

Tasarruf finansmanı ile sizlere sunulan tüm ödeme planları çevresinde kendinize en uygun olan ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Bu anlamda Birarabam yetkili personelleri sizlere yardımcı olarak danışmanlık görevini üstlenecektir.

Küçük miktardaki taksitler ile tasarruf planlarındaki size en uygun gruplara yerleştirildikten sonra yapmanız gereken tek şey belirlenen zaman çerçevesinde düzenli ödeme yapmak olacaktır. Planlanan zaman sonunda da sizlere finansman sağlanarak Birarabam güvencesi ile araba sahibi olma hayaliniz gerçekleşecektir. Haydi, sizler de en yakın Birarabam şubesine gidin ve hayallerinizi gerçekleştirin!

Birarabam İle Kredisiz Araba Sahibi Olmak

Genel olarak araç sahibi olmak isteyen kişilerin ellerinde belirli bir miktar peşinat var ise akıllarına gelen tek şey kredi ile bu işlemi gerçekleştirmek olmaktadır. Fakat bu şekilde yüksek oranda krediler ve neredeyse araba fiyatı kadar faizler ödeme gibi istenmeyen durumlar söz konusu olmaktadır. Bu açıdan bakıldığında kredisiz araba almak isteyen herkes için Birarabam ilaç niteliğinde kampanyalar sunuyor!

Bu kapsamda kredi olmadan araç sahibi olmak için sizlere en yakın Birarabam şubesine başvurabilirsiniz. Ekipler ve danışmanlar ile seçeceğiniz sıfır ve ikinci el araçlar mevcuttur. Dilediğinizi seçtikten sonra sizlerin bütçe durumuna ve taksitlendirme oranlarına göre belirli bir zaman belirlenmektedir. Bu zaman içerisinde sizler aylık ödemelerinizi yapmalısınız. Zaman dolduğunda yani belirlenen teslim gününde ödeme miktarına bağlı olarak aracınız sizlerin olacaktır.

Taksitle Araba Almak İçin Birarabam!

Finansal tasarruf şirketi olarak görev yapan Birarabam sizler için taksitle araba imkânı da sunmaktadır. Hem kredi çekip faiz ödemeden hem de bütçenize uygun cüzi taksitler ile sizler de araba sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz ikinci el dilerseniz de sıfır araçlar için gerçekleştirebileceğiniz taksitli ödeme planları ile bütçenize göre araç almak Birarabam ile artık çok kolay.

Faiz gibi uygulamaların altına girmeden ekipler ile birlikte belirleyeceğiniz bütçenize uygun ödeme seçenekleri ile isterseniz aracınızın modelini yükseltin isterseniz de sıfırdan yeni araç sahibi olun. Birarabam ile taksitle araba alma hayaliniz artık çok yakınınızda. Üstelik peşinat, faiz ve kredi olmadan… Sizlere en yakın şubeye başvurduğunuz takdirde alanında uzman danışmanların yönlendirmeleri ile tasarruf sahibi olarak taksitle araba almak istediğinizi belirttiğinizde sizleri en uygun tasarruf grubuna alarak ödemelerini başlatacak ve sizleri en kısa süre içerisinde araç sahibi yapacaklardır.

Peşinatsız Araba Nasıl Alınır?

Faiz ve kredi gibi sorunların yanında araç alırken şimdilerde yüksek peşinat talepleri de ortaya çıkmaktadır. %30‘luk gibi kısımlar peşinat olarak belirlenmekte sonrası taksitlendirilmekte fakat onlar da faize tabi tutulmaktadır. Bu şekilde de yine aracın normal fiyatının çok üzerinde ödemeler yapılması gerekmektedir. Fakat Birarabam ile artık peşinatsız araba almak çok kolay.

Genel olarak dar ve orta gelirli aileler için sunulan bu hizmetler ile ödemelerinizi taksit veya senet kapsamında kendiniz belirliyorsunuz. Sonrasında da doğru tasarruf grubuna yerleştirildikten sonra peşinatsız araba alma fırsatını elde edebiliyorsunuz.

Birarabam Araç Finansmanları İle Faizsiz Peşinatsız Araç Sahibi Olun!

Her bütçeye uygun, dilediğiniz aracı alabileceğiniz faizsiz, kredisiz peşinatsız araba Birarabam ile sizleri bekliyor. Bütçeniz için seçeceğiniz araç finansmanı kapsamında sizler de en hızlı şekilde, fahiş fiyatlandırmalara maruz kalmadan araba sahibi olmak için Birarabam’ a gelin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.