Bebek Odası Halı Modelleri

Bebek odası halısı genelde bebeklerin ve küçük çocukların dikkatini çekecek, tasarım olarak odalarına renk katacak üzerinde renk ve tasarım ögeleri olan ve aynı zamanda da eğitici olan öğelerin kullanıldığı materyallerden yapılır.

Bebek Odası Halı Modelleri

Bebek odası halısı genelde bebeklerin ve küçük çocukların dikkatini çekecek, tasarım olarak odalarına renk katacak üzerinde renk ve tasarım ögeleri olan ve aynı zamanda da eğitici olan öğelerin kullanıldığı materyallerden yapılır. Bebekler için halı modellerinin üzerinde yumuşak, renkli bir halı ve halının üzerinde de bebeklerin sırt üstü uzandığında kollarını uzatarak oynayabilecekleri oyuncak askıları bulunur. Bu askıların üzerinde yumuşak hayvan figürleri, araba, bulut, yıldız gibi oyuncaklar yer alır. Daha büyük yaştaki çocuklar için tasarlanan halı modellerinin üzerinde ise genelde eğitici ögeler olan trafik işaretleri, yıldız desenleri ya da meyve ve hayvan resimleri yer alır. Bu halılar genelde hem odayı renklendirecek kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi gibi canlı renklere hem de eğitici resimlere sahip olur.

Bebek Odası Halısı Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Bebek odası halılarını satın alırken özellikle bebeğin cinsiyetine, odada kullanılan diğer mobilyaların ve perdelerin renk ve modeline ve odanın genişliğine dikkat edilir. Odanın genişliğine uygun kullanım alanını daraltmayacak boyuttaki halıları alırsanız oda daha ferah olur. Çocuğun cinsiyetine göre alacağınız halının renkleri ve üzerinde yer alacak resimler ve figürler de değişir. Kızlar için pembe ve kırmızı ağırlıklı renkler tercih edilebilir iken erkekler için mavi ağırlıklı renkler seçilebilir. Bunların dışında eğer yaşına girmemiş bebeğiniz varsa oynaması için üzerinde oyuncak askısı olan halı modellerini inceleyebilirsiniz. Yaşına girmiş ya da anaokuluna giden çocuklar için ise genelde üzerinde trafik işaretleri gibi eğitici resimlerin yer aldığı modeller satın alınabilir.

Bebek Odası Halı Fiyatları

Bebek odası halı fiyatları genelde halının boyutuna, halı üzerinde yer alan oyuncak askısı gibi öğelerin varlığına, halının renk ve desen bilgisine bağlı olarak değişir. Bebek odası fiyatları genel olarak her modelden modele farklı olur. Üzerinde oyuncak askısı yer alan halı çeşitleri kendi içinde oyuncakların sesli çalışma ya da askının dönme özelliğine göre farklı olur. Sesli oyuncaklar ve dönen askı fiyat artışına neden olur. trafik işaretleri, köy resimler, hayvan ve bitki resimleri gibi eğitici ve öğretici resimleri olan halı çeşitleri de kendi içinde ürünün markasına, renklerine, temizlenme özelliklerine ve boyutlarına bağlı olarak değişir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.