Besicinin düşürdüğü cüzdanı temizlik görevlisi buldu! Sonrası olması gerektiği gibi

Isparta’dan hayvan almak için geldiği Beyşehir’de cüzdanını kaybeden besicinin yüzünü, temizlik işçisi güldürdü. İşçi, bulduğu cüzdanı amirine, o da ulaştığı sahibine teslim etti.

Besicinin düşürdüğü cüzdanı temizlik görevlisi buldu! Sonrası olması gerektiği gibi

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Duran Çığır, sabah saatlerinde çarşı meydanında arkadaşlarıyla birlikte temizlik yaptığı sırada bir bankın altında cüzdan olduğunu fark etti.

HİÇ TEREDDÜT ETMEDİ

Duran Çığır, bulduğu cüzdanı hiç tereddüt etmeden sahibinin bulunması için çalıştığı kurumdaki amirine teslim etti. Hemen harekete geçen yetkililer, bir miktar paranın da olduğu görülen cüzdan içerisinden çıkan kimlik sayesinde cüzdanın sahibini belirledi. Kendisine ulaşılarak Temizlik İşleri Müdürlüğüne davet edilen Ahmet Çelik'e cüzdanı burada bulan temizlik görevlisi tarafından teslim edildi.

besicinin-dusurdugu-cuzdani-temizlik-gorevlisi-buldu-sonrasi-olmasi-gerektigi-gibi.jpg

HAYVAN ALMAK İÇİN ISPARTA’DAN GELMİŞ

Cüzdanı bulan temizlik görevlisi ve amirlerine teşekkür eden Ahmet Çelik, besicilik yaptığını belirterek, "Hayvan almak için Şarkikaraağaç ilçesinden Beyşehir'e gelmiştim. Dinlenmek için anıt meydanındaki banklardan birisine oturdum. Daha sonra hayvan pazarına gitmiştim. Burada cüzdanımı düşürdüğümü fark ettim. Belediyede çalışan temizlik görevlisi arkadaşımız sağ olsun cüzdanımı bulmuş ve amirlerine teslim etmiş. Bulanlardan ve bize teslim edenlerden Allah bin kere razı olsun." dedi.

besicinin-dusurdugu-cuzdani-temizlik-gorevlisi-buldu-sonrasi-olmasi-gerektigi-gibi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.