Calacatta Mermer Masa Modelleri - Ertaş Granit

Mermer masa, son zamanların en gözde mobilya modellerinden biri.

Calacatta Mermer Masa Modelleri - Ertaş Granit

Mermer masa, son zamanların en gözde mobilya modellerinden biri. Neredeyse bütün firmaların yemek masası takımı koleksiyonlarında bulunan mermer yemek masası ve mermer yemek masa takımı, ithal mermer çeşitleri ile Ertaş Granit - Mermer tarafından özel olarak tasarlanarak üretilmektedir.

 

 

Ancak diğer mobilya firmaları tarafından üretilen mermer yemek masası modelleri, daha kalitesiz ve daha az tasarıma önem verilerek üretiliyor. Genel anlamı ile mermer ve doğal taşlar üzerine çalışma yapan, hem Türkiye hem de yurt dışında çalışmalar gerçekleştiren Ertaş Granit - Mermer, yurt dışından özel olarak getirttiği ithal mermerler ile mermer masa tasarımı yapmaktadır.

mermer-yemek-masasi.jpg

 

Calacatta Mermer ve Calacatta Mermer Masa

Yüksek segment bir mermer türü olan Calacatta Mermer, İtalyan mermer türleri arasından en çok tercih edilen mermer türü olarak karşımıza çıkıyor. Beyaz zemin üzerine sarı veya gri damarlardan oluşan Calacatta Mermer, bu damar desenleri nedeni ile oldukça şık bir görünüme de sahiptir.

calacatta-mermer.jpg

Yemek masası ve mermer sehpa gibi en çok kullanılan mobilya modellerinde genellikle tercih edilen Calacatta Mermer, aynı zamanda da oldukça dayanıklı ve sağlamdır.

 

Calacatta Mermer Özellikleri

 

Beyaz mermer grubuna ait olan Calacatta Mermer, beyaz zemin üzerine gri damarları temsil etmektedir.  Ayrıca sertlik derecesi yüksek ve kalın bir mermer çeşididir. Bir İtalyan mermer çeşidi olarak bilinse de ülkemizde bu mermerden bulunmaktadır.

mermer-masa.jpg

Lüks bir tercih olarak adlandırılabilecek olan Calacatta, doğal bir yapıya sahip olması ile birlikte bir mermer ürünü olması nedeniyle de temizlik, koruma ve bakım işlemleri açısından mermer silimi ve parlatma hizmetleri gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Ertaş Granit - Mermer tarafından özel olarak hazırlanan
mermer yemek masası modelleri için firma ile iletişime geçebilir ve İstanbul’da bulunan fabrikasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.