Dr. Mihriban Eryavuz: Mezoterapi ile ameliyatsız gençleşme hayal değil!

Güzellik sektöründe “sağlıklı güzellik” kavramı son yılların trendleri arasına girdi. Özellikle mezoterapi yöntemiyle ameliyatsız gençleşmek, cilt problemlerinden kurtulmak mümkün. Konya’da da bu alanda akla ilk gelen isimlerden biri Dr Mihriban Eryavuz.

Dr. Mihriban Eryavuz: Mezoterapi ile ameliyatsız gençleşme hayal değil!

Mezoterepi estetik ve güzellik dünyasında yeni nesil bir işlem olarak algılansa da aslında ilk olarak 1952 yılında Dr. Michel Pistor tarafından uygulanan estetik amaçlı tıbbi bir işlem olduğunu söyleyen Dr Mihriban Eryavuz, "Sadece doktorlar tarafından uygulanan bu yöntemle cilt yenileme, anti-aging, bölgesel zayıflama, selülit, çatlaklar, lekeler, yara izleri, saç tedavisi, akut ve kronik ağrı, spor yaralanmaları, çeşitli deri hastalıklarının tedavisi de sağlanıyor." dedi.

Mezoterapi’nin estetik operasyonlara endişeyle bakanların en önemli alternatiflerinden biri olduğunun altını çizen Dr Eryavuz; “Mezoterapi, sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak isteyenlerin başvurduğu en güvenilir yöntemlerden biri” dedi.

Mezoterapi ile cilt altındaki kolajen ve elastin gibi yapıları uyararak o bölgedeki kan dolaşımı, lenfatik dolaşım ve immün cevap düzenlendiğini ifade eden Dr. Mihriban Eryavuz, Mezoterapinin birçok alanda insan sağlığı ve güzelliğine katkı sağladığını ifade etti. 

Cilt yaşlanması ve sarkması, leke tedavisi, güneş lekeleri, deri çatlakları, selülit, kilo kaybı, saç dökülmesi, saç tedavisi, kellik, gözaltı morlukları ve gözaltı torbaları, alerjiler, spor yaralanmaları, Vitiligo (derideki pigment yetersizliği), ağrılar ve fibromiyalji gibi birçok problemin çözümümde etkin olarak kullanılan Mezoterapi sağlıklı güzelliğin vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alıyor. 
Yüz mezoterapisinin özellikle kadınlar tarafından tercih edildiğini ifade eden Dr Eryavuz;  yüz Mezoterapisi yani Mezolifting ile güneş hasarı ve kolajen kaybının sebep olduğu birçok problem ortadan kalkıyor.  Mezolifting cildi yenileyen, cilt kırışıklığı ve cilt sarkmalarına etkili olan doğal ve faydalı bir yöntem ve oldukça etkili bir anti-aging tedavidir. Ciltte kolajen sentezini uyarır; gençleşme, sıkılaşma ve parlaklık sağlar. Yüz mezoterapisi sonrası cilt daha taze ve dinlenmiş görünür. Cildin elastikiyeti artar ve cilt sarkması azalır. Kırışıklıklar hafifler. Cilt aydınlık bir görünüme kavuşur” dedi.

dr-mihriban-eryavuz-mezoterapi-ile-ameliyatsiz-genclesme-hayal-degil.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.