Esenboğa VIP Transfer

Araç kiralama hizmetleri ulusal ya da uluslararası şekilde gerçekleştirilen ve oldukça gelişmiş bir ağa sahip olan bir çalışma şeklidir.

Esenboğa VIP Transfer

Araç kiralama hizmetleri ulusal ya da uluslararası şekilde gerçekleştirilen ve oldukça gelişmiş bir ağa sahip olan bir çalışma şeklidir. Araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler bireysel ya da kurumsal olarak bu talepte bulunabilir. Bu işlemlerin tamamlanabilmesi için ihtiyacının belirlenmesi ve aynı zamanda ücret politikasına uygun bir şekilde uygulanması gerekir.

Esenboğa VIP transfer olarak da adlandırılan kurumsal araç kiralama hizmetleri Vito ya da panelvan gibi özel araçlar ile sağlanmaktadır. Günlük aylık ya da yıllık olarak kiralanan bu araçlar belirli bir fiyat üzerinden anlaşma yapılarak şirketleri teslim edilmektedir.

Bireysel ve Kurumsal Kiralama İşlemleri

Bireysel kiralamanın yanı sıra şirketlerde yapılan kiralama hizmetlerinin sorumluluğu tamamı ile kiralayan şirkete ait olup bireysel olarak sorumluluk kabul edilmemektedir.

Bunun yanı sıra Ankara Havalimanı VIP transfer hizmeti şehirlerarası ya da ülkeler arası yolculuk yapmış kişiler tarafından daha lüks bir yaşam sürebilmek ve aynı zamanda kolaylık olması açısından tercih edilen bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde çok fazla araç kiralama hizmeti kusursuz olarak hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır.

Özel Araç Kiralama Hizmeti

Genellikle lüks Vito araçlar ile birlikte gerçek gerçekleştirilen VIP transfer hizmetleri şoförlü ya da şoförsüz olarak da talep edilebilir. Bunun için öncesinden randevu alınması ve gerekli olan bilgilendirmelerin yapılması gerekmektedir. Ankara oto kiralama hizmeti sağlayan firma yapmış olduğu çalışmalar ve uygun fiyat politikası ile birlikte her bütçeye uygun olacak şekilde VIP transfer hizmeti sağlamaktadır.

Bu işlemler kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. Aynı zamanda herhangi bir kilometre sınırı olmaksızın istenildiği kadar kullanımı yapılabilir. Esenboğa VIP transfer hizmeti genellikle şoförlü bir şekilde sağlandığı için lüks kullanıma girer. Sıradan binek araçlara oranla bu araçların fiyatlandırmaları biraz daha fazla olacağından dolayı ön bilgilendirme almak gerekmektedir.

Araç Özellikleri ve Konforu

Aynı zamanda transfer hizmeti veren firmalar araçların özelliklerini kişiye belirtmek zorundadır. Şoförlü olarak hizmet veren Ankara Havaalanı VIP transfer hizmetler belirli bir noktadan üstünden geri götürülmesi konusunda da tek seferlik olarak hizmet verebilir. Bunun için yine ücretlendirme farklılık gösterecektir. Kişi sayısına öncesinden belirtmek ve gidilecek lokasyonu öncesinden belirlemek hem şoför açısından hem de kiralayan firma açısından oldukça önem taşımaktadır. Ücretlendirme buna göre belirlenebilir fakat günlük ya da aylık olan kiralamalarda ücretlendirme standart olacağı için herhangi bir sınırlandırma durumu söz konusu olmaz.

Ticari Araç Kiralama Hizmetleri

Ticari kiralamalarda normal araç kiralama prosedürü ek olarak şoför ücreti de firma tarafından talep edilebilir. Ankara oto kiralama firması uygun fiyat politikası ve tüm müşterilerine doğru bir şekilde yanıt verebilmesi açısından en çok tercih edilen firmalar arasında yer alır.

Özellikle yabancı müşterilerin daha çok tercih etmiş olduğu Ankara Havaalanı VIP transfer hizmeti kişilerin konaklayacağı otellere kesintisiz ve hızlı bir şekilde hizmet sağlar. Birden fazla VIP transfer kullanım milimetre alınmak isteniyorsa mutlaka bu öncesinden belirtilmelidir.

Sigorta ve Kasko    

Esenboğa VIP transfer araçları yaşanabilecek her türlü sorunlara karşı sigorta kapsamı altındadır. OGS HGS geçişleri ve yenilen trafik cezalarının ödemeleri tamamı ile VIP transfer ücretlerini içine yansıtılmıştır. Aksi iddia edilmedikçe ve ekstra bir durumlar olmadığı sürece anlaşılan ücret üzerinden işlem sonuçlandırılır. Fakat şehirlerarası yolculuk yapılması durumunda otoyol geçiş ücretleri tamamı ile kişilerin sorumluluğu altında olacağı için ek bir ücretlendirme yapılabilir. Bunu öncesinden belirtmek daha sonrasında yaşanacak sürprizlere karşı önlem alınması anlamına gelmektedir. Bu nedenle araç kiralama hizmetlerinin dikkatli bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir.

Kısa Süreli ve Uzun Süreli Araç Kiralama Hizmeti

İhtiyacınız olan her türlü VİP transfer hizmetinden yararlanabilmek için besarent.com internet adresinde tıklayabilir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz ihtiyacınız doğrultusunda size en uygun araç temin edilerek istediğiniz süre zarfında size hizmet edebilmesi için şoförlü ya da şoförsüz olarak tarafınıza ulaştırılır. 

Aynı zamanda birden fazla araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler için filo araç kiralama hizmeti yine aynı firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Tüm işlemlerin tamamlanması için gerekli olan süre çok kısa olup hemen halledilmektedir. Tüm işlemlerin halledilmesi için müşteri hizmetleri profesyonel olarak hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.