Film müziği bestecisi Özgür Köy'ün beklenen yeni kitabı raflardaki yerini alacak

Film müziği bestecisi Özgür Köy üzerinde çalıştığı kitabının bittiğini ve yakında yayınlanacağını duyurdu.

Film müziği bestecisi Özgür Köy'ün beklenen yeni kitabı raflardaki yerini alacak

Film müziği bestecisi Özgür Köy üzerinde çalıştığı kitabının bittiğini ve yakında yayınlanacağını duyurdu, "Yakında film müziği üzerine yazmış olduğu kitabını yayınlayacağını dile getiren besteci, ülkemizde film müziği literatüründe yeterli kaynağın olmadığını, öncelikli amacının; film endüstrisindeki genç yönetmen ve bestecilere yol gösterici bir kaynak kazandırmak olduğunu, sonrasında ise; yüksek kalitede sektörel standart oluşturarak sektörün saygınlığını arttırmak" olduğunu dile getirdi.

"Sanatta Yarışarak Değil, Paylaşarak Kazanılabilir."

Film endüstrisinde müziğin etkisinin ve gücünün her geçen gün daha da artmakta olduğunu ve film müziği ile ilgili yeterli kaynağın olmadığını dile getiren Özgür Köy, bunun sebebini şöyle açıkladı: "Bilgiye sahip olanların bilgisi kısıtlı, bir şey öğrenen ve ya çözen bilgiyi, tekniği ve pratiğini saklıyor. Paylaşmıyor. Bildiğini paylaşırsa herkesle aynı bilgiye sahip olacağı ve farkının kalmayacağı düşünüyor." şeklinde ifade etti.

Ayrıca besteci, "Ben kitabımı yazarken paylaşmaktan korkmadım. Çünkü ben sürekli araştırıyorum, öğreniyorum ve deniyorum. Bana ulaşıp soru soran herkesle bildiğim her şeyi paylaşıyorum. Kitabımda da bilgi cimriliği yapmadım. Gerek besteciler gerek yönetmenler için çok güzel bir başucu kaynağı oldu."

Bence; "Sanatta yarışarak değil, paylaşarak kazanılabilir." ifadelerini kullandı.

Özgür Köy'ün Resmi Web Sitesi: www.ozgurkoymusic.com

film-muzigi-bestecisi-ozgur-koyun-beklenen-yeni-kitabi-raflardaki-yerini-alacak.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.