Heva Clinic, İstanbul’un En İyi Saç Ekimi Merkezi Yarışında İddialı

Saç ekimi merkezi arayanlar için birçok farklı seçenek mevcuttur. Ancak hepsi aynı hizmet ve kaliteyi sunmamaktadır.

Heva Clinic, İstanbul’un En İyi Saç Ekimi Merkezi Yarışında İddialı

Saç ekimi merkezi arayanlar için birçok farklı seçenek mevcuttur. Ancak hepsi aynı hizmet ve kaliteyi sunmamaktadır. Bu nedenle, size en uygun kliniği bulmak için kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekir. İstanbul'da yaşayanlar, saç ekimi merkezleri bulma konusunda dünyadaki herkesten daha avantajlıdır. çünkü işini başarıyla yapan birçok merkez bulunmaktadır ancak Heva Clinic, sunduğu sayısız hizmetle diğer merkezlerin arasında öne çıkar.

Hadi gelin Heva Clinic Saç Ekimi Merkezi’nin bu yarışta nerede olduğunu beraber inceleyelim.

Heva Clinic Hangi Hizmetleri Sunuyor?

Heva Clinic, öncelikle müşterilerinin yaşam kalitelerini arttırmayı ve özgüvenlerini geri kazandırmayı hedeflemektedir. Bunun içinse çok çeşitli saç dökülmesi tedavileri sunmaktadır. İster saç ekimi, ister PRP, ister sakal, ister kaş ekimi yaptırmak isteyin burada istediğiniz çeşitteki çözümleri bulmak mümkün olacaktır.

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali.png

Saç Ekiminde Hangi Teknikler Kullanılıyor?

Heva Saç Ekimi Merkezi’nde her yaştan kadın ve erkeğin saç dökülmesi tedavisinde kullanılması için Tıraşlı ve Tıraşsız FUE ve DHI saç ekimi yöntemlerini sunmaktadır. Sadece saç dökülmesi değil, saçkıran veya başka bir nedenle saç dökülmesinden şikâyetçiyseniz, saç ekimi sizin için mükemmel bir çözüm olacaktır. Saç ekimi sayesinde, uzun süredir hayalini kurduğunuz saçlara kavuşabilirsiniz.

DHI Saç Ekimi Yöntemi

Bu yöntem, az ve orta ilerlemiş saç dökülmelerini tedavi etmek için kullanılır. Kadın ve erkek hastalarda sıklıkla kullanılan bu yöntem sayesinde, saç greftleri doğrudan ekim yapılacak bölgeye transfer edilebilir. Bu teknik tıraşsız saç ekimi için uygundur ve sıkça tercih edilir.

FUE Saç Ekimi Yöntemi

Orta ve ilerlemiş saç dökülmesinin tedavisinde kullanılan, popüler bir saç ekimi yöntemidir. FUE sayesinde, ekilecek saç köklerini çıkarmak için küçücük delikler yeterli olmaktadır. Bu teknik de tıraşsız saç ekimi için uygundur ancak saçın kazıtılması operasyon başarısı için genelde tercih edillir.

Sakal, Bıyık ve Kaş Ekimi

Sakal, erkeklerin en öne çıkan estetik özelliklerinden biridir. Ancak genetik faktörler nedeniyle sakal bırakmak bazı insanlar için diğerlerinden daha zor olabilir. Sakalınız istediğiniz kadar yoğun uzamayabilir veya hiç çıkmayabilir.

Düzensiz çıkan sakallardan şikâyetçiyseniz veya sakalınızın görünümünü beğenmiyorsanız; Heva Clinic üstteki FUE ve DHI yöntemleriyle sakal, bıyık ve kaş ekimi de yaptırabilirsiniz.

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali-001.png

Heva Saç Ekimi Merkezi’nin Paketleri

Heva Clinic Saç Ekimi Merkezi’nde, uygun fiyatlara çeşitli saç ekimi paketleri arasından seçim yapma seçeneğine sahipsiniz. Böylece saç ekiminizi bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. Heva’nın sunduğu saç ekimi paketleri, saç ekim tekniğine, oturum sayısına ve pakedin içeridiği diğer hizmetlere göre değişmektedir.

Sıklıkla tercih edilen saç ekimi paketlerinden bazıları; başlangıç paketi, standart paket ve premium pakettir. Başlangıç paketi, bir oturum saç ekimini ve temel operasyon sonrası bakım pakedini içerir.

Standart ve Premium paketlerde ise ek tedavi ve yıllık kullanıma uygun bakım paketleri ve periyodik PRP tedavileri yer almaktadır.

 

Heva Clinic’in Farkı Nedir?

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali-002.png

Hasta odaklı yaklaşım

Günde limitli sayıda operasyon alması ve saç ekim adayının tüm istekleri ve beklentisi operasyondan bir gün önce tamamlanması sebebiyle her zaman hasta odaklı bir planlama süreci yaşatır.

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali-003.png

Tecrübe ve teknoloji

10 yılın üstünde tecrübeli olan saç ekim cerrahları ve sürekli yeni teknolojik gelişmelerle güncellenen tesisiyle sürekli saç ekimi başarı oranını yükseltir.

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali-004.png

Güvenilir marka

Heva Clinic adı ABD ve Avrupa’daki kişiler ve medya organları tarafından oldukça popülerdir ve birçok ünlü isim saç ekimi operasyonu için Heva Clinic’i seçmiştir. Bu popülerite de saç ekimi olacak kişiler için ciddi bir güven kaynağıdır.

Kısacası İstanbul’daki en iyi saç ekimi merkezini arıyorsanız, Heva Clinic tartışmasız şekilde önünüze çıkacak yenilikçi bir firmadır.

heva-clinic-istanbulun-en-iyi-sac-ekimi-merkezi-yarisinda-iddiali-005.png

Heva Saç Ekimi Merkezi Yorumları 

Heva Saç Ekimi Merkezi’nin diğerleri arasında öne çıkmasının nedeni, müşterilerinin yaptığı sayısız olumlu yorumdur. Heva’da saç ekimi yaptıranların hemen hemen hepsi tesisi ve cerrahları takdir edip kliniği diğer kişilere tavsiye etmektedir.

Bu saç ekimi merkezi hakkında olumlu görüşlerini bildiren çok sayıda müşteri var. Bu nedenle, İstanbul’da bir saç ekimi arayışındaysanız, Heva doğru tercih olacaktır.

Jasmin’in Deneyimi: 

“Herkese selam!

Ben Amerika’dan Jasmin. İstanbul Heva Clinic'teki saç ekimi operasyonumdan yeni döndüm. Bir süredir saçlarım dökülüyordu. Ancak artık kendime olan güvenimi ve özsaygımı etkileyen bir noktaya geldi. Tüm bunları göz önünde bulundurursak, Türkiye'ye gidip saç ekimi yaptırma konusunda gergindim. Ama Heva Clinic’le birlikte gerçekten harika bir zaman geçirdim. Heva Clinic çalışanları, İstanbul'da kaldığım süre boyunca benimle ilgilendiler ve bunu gerçekten içlerinden gelerek yaptılar. Tek kelimeyle mükemmel bir iş çıkardılar.”

(Yazı Google Maps’ten alınmış çeviridir)

Daynelle’in Yorumu:

İstanbul'da saygın bir klinik aradıktan sonra sonunda onları buldum! Çok bilgili bulduğum kliniğin sahiplerinden biriyle tanışma fırsatım oldu ve geldiğim andan itibaren beni çok iyi karşıladılar. Klinikteki cerrahların harika olduğunu ve tüm süreç boyunca beni rahat hissettirdiğini söylemek isterim. En iyi yanı, cerrahların her zaman ekstraksiyon ve implantasyon dahil olmak üzere saç ekimine dahil olmalarıydı. Ayrıca ameliyat sonrası servis de harikaydı. Tüm cevaplarımı anında aldım. İyileşme döneminde daha az endişeli hissetmemi sağlayan haftalık fotoğraflar gönderdim. Şimdiye kadar iyi sonuçlar görebiliyorum! Harika sonuçlar sunan yüksek kaliteli ve samimi bir klinik arıyorsanız, o zaman daha fazla kendinizi yormayın! Heva şiddetle tavsiye edilir :)

(Yazı Google Maps’ten alınmış çeviridir)

Jeff’in Yorumu:

Heva Clinic ekibi için 5 yıldızlı bir yorum daha eklemekten mutluluk duyuyorum! Her adımda benimle inanılmaz ilgilendiler ve prosedür için beni olabildiğince rahat ettirdiler. Ayrıca, 9 saat boyunca bir sandalyede oturmak, saç köklerinizi kafa derinizin etrafında hareket ettirmek asla en iyi zaman olmayacağından, her şeyi keyifli sürdürdüler.

Saç tedavisinin başarılı olup olmadığını anlamak biraz zaman alıyor ama beni başarıya hazırlamak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarından eminim. Tedaviyi düşünüyorsanız %1000 Heva'yı tavsiye ederim - sizi şimdiden özledim

(Yazı Google Maps’ten alınmış çeviridir)

Heva ile İletişim Geçin

Heva Clinic Saç Ekim Merkezi’nin sunduğu hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ücretsiz danışmanlık almak istiyorsanız, hemen iletişime geçebilirsiniz.  

Adres: Barbaros, Al Zambak Sok. No:34750 Ataşehir/İstanbul

Telefon: +90 501 253 15 93  

E-mail: [email protected]

Web: dentalhairclinicturkey.com/tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.