İşletmeler için En Doğru Yemek Kartı

Çalışanlara yapılan yemek yardımları için günümüzde işverenlerin yemek kartı, yemek fişi, yemek çeki gibi tercih edebileceği farklı alternatifler bulunmaktadır.

İşletmeler için En Doğru Yemek Kartı

Çalışanlara yapılan yemek yardımları için günümüzde işverenlerin yemek kartı, yemek fişi, yemek çeki gibi tercih edebileceği farklı alternatifler bulunmaktadır. Bunlar arasında en sık başvurulan seçenek ise yemek kartıdır. İşletmelere ve çalışanlara sunduğu avantajlar ile çalışan sayısı ister 1 ister 1.000 olsun işverenin yapacağı yemek desteğini çok daha verimli hale getiren yemek kartları, şirketlerin ‘Doğru yemek kartı ile mi çalışıyorum?’ veya ‘Hangi yemek kartını kullanmalıyım?’ sorularına da cevap aramasına neden oluyor.

Yemek Kartı Nedir?

Yemek kartı, işverenlerin çalışanlarına yemek yardımı olarak vereceği nakit ödemenin yerine kişiye özel bir kart üzerinden bakiye yüklemesi yaparak gerçekleştirdiği bir yemek yardımı çözümüdür.

Çalışanına yemek yardımı yapacak olan işletme öncelikle bir yemek kartı markası ile anlaşarak çalışanların ismine özel kart üretimi gerçekleştirir. Bu karta online sistem üzerinden istenen tarihlerde, kullanılması istenen tarih aralığında ve istenilen tutarda bakiye yüklemesi yapılır. Yemek kartını alan çalışan ise kart bakiyesini anlaşmalı kafe, restoran ve hatta marketlerde özgürce kullanarak istediği yerde istediği yemeği yiyebilir, neyi nerede yiyeceğine kendisi karar verebilir veya market alışverişini gerçekleştirebilir.

Multinet Up’ın şirketlere yemek yardımı çözümü olarak geliştirdiği MultiNet Yemek Kartı, firmaların ve çalışanların bir yemek kartından tüm beklentilerini karşılamayı amaçlayarak son teknolojiye göre tasarlanmıştır. İşletmelerin yemek yardımlarında daha pratik ve ekonomik hareket edebilmelerine olanak sağlar.

İşletmeler En Doğru Yemek Kartını Nasıl Seçebilir?

Yemek kartlarının beraberinde getirdiği birçok avantaj, işverenlerin en doğru yemek kartını nasıl bulabileceklerine rehberlik etmektedir.

Çalışanınız için tercih ettiğiniz yemek kartı;

  • Firmanıza ekonomik avantajlar sağlıyor mu?
  • Personel yemek giderlerindeki masraflarınızdan tasarruf ettiriyor mu?
  • Hem firmanıza hem de çalışanlarınıza kullanım kolaylığı sunuyor mu?
  • Muhasebe işlemlerinizdeki iş yükünüzü hafifletiyor mu?
  • Kart bakiyeleriyle ilgili işlemlerinizi yaparken pratik mi?
  • Çalışanlarınıza diledikleri yerde yemek yeme imkânı veriyor mu ya da kullanım noktaları geniş mi?

Bu ve buna benzer birçok sorunuza olumlu cevaplar alabileceğiniz, firmanızın ihtiyaçlarını giderebilecek, şirket çalışanlarınızın beklentilerini karşılayarakçalışan memnuniyetini sağlayabilecek en doğru kart olan MultiNet ile çalışarak operasyonlarınızı rahatlatabilir, personel yemek giderlerinden kaynaklı tüm işlemlerinizde zamandan tasarruf edebilir, çalışanlarınızın öğle yemeklerinde özgür seçimler yapmasına fırsat yaratarak çalışan memnuniyetini artırabilirsiniz.

MultiNet Yemek Kartı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

  • Firmalara %100 vergi avantajı sağlayarak tasarruf ettirir.

MultiNet kullanımı durumunda firmanız, Gelir Vergisi, Damga Vergisi, SGK İşveren Hissesi, SGK İşçi Primi gibi vergilerden muaf olur. Sahip olduğunuz bu vergi avantajı sayesinde devlete yapacağınız ödemeler ve masraflarınız azalırken tasarruf elde edersiniz.

  • MultiNet ile muhasebe işlemleriniz tek bir fatura üzerinden yürür.

MultiNet, şirketlerin masraf fişi toplama ve biriktirme sorununa kökten çözüm sağlayarak finansal işlemlerinin yönetimini her ay kesilen tek bir fatura üzerinden gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Sürecin tüm muhasebesel kontrol ve takibi her ay topluca kesilen bu fatura ile gerçekleşir, muhasebe işlemleriniz kolaylaşır, iş yükünüz azalır.

  • MultiNet Yemek Kartı anlaşmalı marketlerde de geçerlidir.

MultiNet yemek kartı bakiyeleri tüm anlaşmalı kafe, restoran ve marketlerde kullanılabilir. Bu sayede çalışanlar bitiremedikleri kart bakiyelerini market alışverişlerinde kullanarak değerlendirebilir, arzu ederlerse kart bakiyeleriyle sadece market alışverişi dahi yapabilirler.

  • MultiNet Yemek Kartı QR kod ile temassız ödeme imkânı sunar.

Kart kullanıcıları MultiNet’in özel mobil uygulaması MultiPay üzerinden QR kod (Karekod) ile temassız ödeme yapabilir. Kullanıcının yanında fiziki olarak bir kart bulunmasa dahi ödemeler hızlı, güvenli ve pratik bir şekilde gerçekleşir.

  • İşverenler kart bakiyelerinin kullanım süresini ve yükleme tarihini kendileri belirleyip seçebilir.

MultiNet Yemek Kartı kart yönetiminizi daha özgür ve kolay yapmanızı sağlar. Firmanız yemek kartlarının hangi günlerde kullanılmasını istiyorsa kullanım gün ve saatlerini ona göre belirleyebilir, bakiyeler için ayırdığınız bütçeyi maksimum verimlilikle kullanmanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca yemek kartlarının bakiye yükleme tarihlerini kendi isteğinize göre seçebilir, günlük, haftalık ya da aylık dönemler halinde bakiye yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de Multinet Up’ın yemek kartı çözümü olan MultiNet Yemek Kartı’na başvurarak işletmeniz için en doğru yemek kartıyla çalışmayı tercih edin, operasyonlarınızı kolaylaştırırken masraflarınızdan tasarruf ederek hem şirketinizin bütçesini doğru kullanmanın hem de personel memnuniyetini artırmanın tadını çıkarın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.