Kaldırımda yürüyen adama aklının ucundan geçmeyen saldırı
|
Son Güncelleme: 23.02.2025 13:27
İskenderun Limanı'na getirilen bir angus, TIR'dan kaçıp ilçede paniğe yol açtı. Kaçan hayvan, kaldırımda yürüyen bir kişiye boynuz darbesiyle zarar verirken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Hatay'da İskenderun Limanı'na yurt dışından getirilen anguslardan biri dün sabah saatlerinde TIR'a nakli sırasında kaçtı.
Çay ve Dumlupınar mahallelerinde koşan, araçların arasına giren angusu yakalamak için çalışma başlatıldı.
Trafik akışını etkileyen ve paniğe neden olan angus, zor anlar yaşattı. Ekiplerin 3 saatlik çalışmasıyla yakalanan angus, İskenderun Limanı'na götürülerek görevlilere teslim edildi.

İlçe merkezini birbirine katan angusun, kaldırımda yürüyen kişiyi boynuz darbesiyle yaraladığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaynak:DHA
Yaşam


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.