Kedi ve köpek maması için online satış tercih edildi

Kedi ve köpek mamalarının online satışlarının artması, karşı karşıya olduğumuz riskli dönemde evde kalarak dışarıdaki ihtiyaçların en aza indirgenmesinin bir işareti oldu.

Kedi ve köpek maması için online satış tercih edildi

Hepimizin bildiği gibi yaklaşık 1 senedir bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü sebebi ile insanlar evlerinde çok daha fazla vakit geçirmeye başladı. Özellikle pandemi sürecinde sokağa çıkma yasakları arttığından beri online alışverişler de aynı oranda artmaya başladı. İnsanlar artık her türlü ihtiyacını dışarı çıkıp almak yerine internet sitelerinden ya da mobil uygulamalardan karşılıyor. Bu doğrultuda dışarı çıkıp risk almak yerine evlerde steril ortamda kolayca alışveriş yapılabiliyor. Gıda, giyim, elektronik vb. Gibi ihtiyaçlar bir yana, pandemi döneminde en çok artış gösteren siparişlerden bir tanesi de kedi ve köpek maması siparişleri oluyor. İnsanlar evcil hayvanlarının bütün ihtiyaçlarını web sitelerinden karşılayabiliyor ve böylece her iki taraf da memnun kalmış oluyor. Peki kedi ve köpek maması siparişlerinde hangi sitede güvenilir ve rahat bir şekilde alışveriş yapılabilir?

Pandemi Döneminde Online Alışveriş Yapmanın Avantajları
Covid-19 virüsünün hızla bulaşması ve bütün dünyaya yayılması sayesinde gördük ki, çok acil olmadığı ve gerekmediği sürece dışarı çıkılmaması gerekiyor. Birçok iş yeri de evden çalışma sistemine geçiş yapıyor. Bu hususta bizlere de dikkatli davranmak ve insanların iyiliği için çabalamak düşüyor. Online alışverişler için birçok site ve mobil uygulama geliştiriliyor. En çok tercih edilen giyim sektörü, gıda sektörü ve elektronik sektörü olsa da minik dostlara sahip insanlar da oldukça kalabalık görünüyor. İşte bu yüzden Evinemama.com, %100 müşteri memnuniyeti ve güvenilir altyapısı ile kedi ve köpek mamalarında tercih edilen en önemli online alışveriş sitelerinden bir tanesi olmayı başarıyor. Hem marka ve ürün çeşitliliği hem de güvenilir alışveriş ve hızlı teslimat süreçlerinden dolayı online kedi ve köpek maması siparişlerinde çığır açıyor.

Siz de kedi ve köpeklerinizi pandemi döneminde sorunsuz beslemek ve mutlu etmek istiyorsanız, hemen Evinemama.com’a girip dilediğiniz markada ve dilediğiniz türde mamayı anında sipariş edebilirsiniz. Kedi ve köpek mamalarında dilerseniz kedi ve köpeğinizin ırkına göre, dilerseniz de yaşına ve kilosuna göre tercihler yapabilir, onların ihtiyaç duyduğu bütün besin ve proteinleri içeren mamalar sayesinde sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Evinemama’da her ürün için verilen bilgileri açıklama kısmında bulabilir, seçeceğiniz mamalar hakkında dilediğiniz kadar ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Minik dostlarımız her zaman şımartılmayı hak ediyor, bu yüzden siz de onları yaş mamalar ile ya da ödül mamaları ile şımartabilirsiniz! Siteyi sık sık ziyaret ederek kampanya ve indirimlerden faydalanabilir, hatta kayıt olup kampanya ve indirim zamanlarında mail ya da sms yolu ile haber alabilirsiniz. Bazen mamaların yanında yaş mama, oyuncak ya da ödül maması gibi hediyelerin olduğu kampanyalar oluyor, minik dostlarımız da haliyle iki kat mutlu oluyor...

Evinemama  .com’un kurucu ortaklarından Nurgül Işık, pandemi döneminde online kedi ve köpek maması siparişlerinin artması ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Covid-19 virüsü olarak bilinen korona virüs, dünyanın dört bir yanında belirli kısıtlamalara gidilmesine yol açtı. Çok hızlı bulaşabilmesi ve yayılabilmesi yüzünden en büyük kısıtlamalar evlerde karantinaya girmek ya da sokağa çıkma yasaklarında evlerde vakit geçirmek gibi kısıtlamalar oldu. Yaklaşık 1 senelik bu süreçte de tüm insanlar evlerinde vakit geçirmeye ve bütün ihtiyaçlarını online alışveriş ile karşılayabilmeye alıştı. Sitemizden özellikle proplan - evinemama.com/proplan ve nd – evinemama.com/nd marklarının satışlarında ciddi bir artış yaşandı. Yalnızca kendi ihtiyaçları değil, minik dostlarının ihtiyaçları için de online alışveriş yapmak yaygınlaştı. Kedi ve köpek mamalarının online satışlarının artması, bu karşı karşıya olduğumuz riskli dönemde evde kalarak dışarıdaki ihtiyaçların en aza indirgenmesinin bir işareti oldu. Evinemama ile onlarca marka ve yüzlerce çeşit mamaya birkaç tık ile ulaşabilir ve hızlıca teslim alabilirsiniz. Bu kötü dönemi atlatana kadar lütfen evde kalmaya ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya devam edelim. Minik dostlarımız için biz her zaman yanınızdayız.”

kedi-ve-kopek-mamasi-icin-online-satis-tercih-edildi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.