Mermer Mobilya Modelleri ve Carrara Mermer

Carrara Mermer, hem ülkemizde hem de diğer tüm ülkelerdeki en önemli ve en popüler mermer türlerinden biri.

Mermer Mobilya Modelleri ve Carrara Mermer

Carrara Mermer, hem ülkemizde hem de diğer tüm ülkelerdeki en önemli ve en popüler mermer türlerinden biri. Gerek mimari gerekse de ev dekorasyon ürünlerinde en çok tercih edilen mermer türü, beyaz zemin üzerine mavi veya gri damarlardan oluşmaktadır. Yüksek segmentli bir mermer olan Carrara Mermer, iç mekan mobilyalarında öne çıkmaktadır.

mermer-sehpa.jpeg

Carrara Mermer Özellikleri

Ülkemize İtalya’dan ithal olarak gelen bu mermer türü, oldukça sağlam bir mermer türüdür. Aşınmaya ve lekelenmeye karşı en dayanıklı mermer türü olarak bilinen bu mermer türü, güçlü bir şekilde cila ve kaplama da tutmaktadır.

modoko.jpeg

Ertaş Granit - Mermer, özel olarak hazırlamış olduğu kaplama tekniği sayesinde Carrara Mermer’den yapılmış olan tüm mobilya modellerinizin daha uzun yıllar lekelenmeden ve aşınmadan kullanılmasına olanak sağlayacaktır.

Carrara Mermer Masa va Carrara Mermer Sehpa Modelleri

Mermer masa ve mermer sehpa modelleri, ev dekorasyonlarındaki en önemli tamamlayıcı üründür. Mermerin doğallığı ve mermerin sağlıklı olmasının etkilerinin yanı sıra mermer tercihinin en önemli özelliklerinden biri de kalay ve dayanıklı kullanımıdır.

carrara-mermer-yemek-masasi.jpg

Gerekli bakımlar ve temizlik yapıldığı zaman çok uzun süre kullanılan modeller olan mermer sehpa ve mermer masa modelleri, özellikle Carrara Mermer ile hazırlandığı zaman oldukça kolay bir şekilde temizlenmektedir.

Ertaş Granit - Mermer, uzun yıllardır mermer ithalatı gerçekleştiren ve mermer mobilya modelleri üreten bir üretici firmadır. İstanbul merkezli olan Ertaş Granit - Mermer, hem yurt içinde hem de yurt dışında, başarılı ve sağlam bir kargolama sistemi ile ürünlerinin gönderimini yapmaya devam etmektedir.

carrara-mermer.jpg

Sizler de ürünler ve mermer türleri hakkında bilgi almak istiyorsanız,  Ertaş Granit - Mermer ile iletişime geçebilir ve aynı zamanda da mermer masa, mermer sehpa modellerini dilediğiniz mermer türünden üretilmesini sağlayabilirsiniz.

Özel mermer kaplama teknikleri ve mermer bakım işlemleri için başarılı Ertaş Granit - Mermer ekibi ile tanışın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.