Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat firması yıllardır bu sektörde profesyonel anlamda hizmet sunan sayılı kurumsal firmalardan biridir.

Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat firması yıllardır bu sektörde profesyonel anlamda hizmet sunan sayılı kurumsal firmalardan biridir. Bizler müşterilerimize sigortalı ve profesyonel bir şekilde hizmet sunmaya her zaman amaçlamaktayız. Sektörde bir çok korsan firma mevcuttur bizler bu korsan firmaların önüne geçmek için bir çok çalışmalar başlatmaktayız. Bu çalışmalardan bir tanesi sigortalı taşıma hizmetimizdir.

Korsan firmalar herhangi bir yetki belgeleri olmadığı için sigortalı taşıma hizmeti sunmamaktadır. Bizler belgeli kurumsal ve profesyonel anlamda hizmetler sunduğunuz için sağlıklı ve profesyonel hizmet sunmaya devam ediyoruz. şehirler Arası Nakliyat hizmetimizi Türkiye’nin 81 ilinde vermekteyiz. Bu tarz evden eve taşımalarında sigortalı taşınmak büyük önem arz etmektedir. 

Evden Eve nakliyat olduğu için yolda herhangi bir sorunla karşılaşabiliriz bu gibi sorunların önüne geçmek için her daim bu tarz taşımalar da sigortalı hizmet vermekteyiz. Bu tartışmalarda sigortalı taşıma olmadığı Oluşturulabilecek yol esnasındaki sorunlar veya eşyaların teslim edildiği zaman oluşabilecek sorunlarda firma hiçbir şekilde sorumluluk üstlenmez. Bu sebepten ötürü kesinlikle ve kesinlikle müşterilerimizin sigortalı bir firma ile anlaşmasını tavsiye ederiz özellikle Şehirlerarası Evden Eve nakliyat  ‘ta.  

Bizler için en önemli gaye müşterimizin firmamıza güvenmesi. Evden eve nakliyat işlemlerinde güven faktörü büyük önem arz etmektedir. Bizler müşterilerimizin yaşam alanlarına girmekteyiz. Taşınma esnasında temizlik açısından büyük çaba sarf etmemiz gerekmekte. Bu sebeple çalışma arkadaşlarımızın müşterimize dezenfekte bir şekilde gitmiş olması bizler için önemli. Bunun yanı sıra gelen araç garajdan çıkmadan önce dezenfekte edilip çıkışı sağlanmakta. Kullanılan ambalaj sistemim son teknolojili ambalaj sistemidir. Bu sistemin adı kullan at sistemidir. Yaşanan olumsuz Pandemi sürecinden dolayı müşterilerimize kullan at malzeme olarak hizmet sunmaktayız. Bu malzemeler hem titiz müşterilerimiz için avantaj sağlamakta hem de diğer müşterilerimiz için daha sağlıklı bir taşınma süreci sağlamaktadır.

Taşınma yapılmadan önce bir çok prosedür mevcuttur. Örneğin Şehirlerarası Nakliyat hizmetinde karayolları belgesi yani K3 belgesi kesinlikle olmalıdır. Prosedür bu şekilde işlemekte. 

Gerekli evraklar;

-K3 belgesi

-Yetki belgesi

-sigorta belgesi 

-fatura belgesi 

-marka/patent belgesi 

Gibi bir çok prosedüre uygun belgeler gerekmektedir. Bu belgeler olmadığı taktirde korsan firma ile çalışma sağlamış olursunuz. Bunun sonucunda ile eşyalar kırık veya eksik bir şekilde elinize ulaşabilir. 

Bu tarz sorunlarla karşılaşmayın diye bizler sizlere profesyonel ve kurumsal anlamda kaliteli hizmet sunmaktayız. 

Haftanın 7 günü 24 saati boyunca kaliteli hizmet almak için bizlere çağrı merkezimiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Güvenli ve kurumsal taşınmanın tek adresi. 

kaynakça: https://www.tuzcuoglunakliye.com.tr/sehirler-arasi-nakliyat/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.