Sıcak Renklerle Yaşam Alanınızı Güzelleştirin: İç Cephe Boyası

Yaşam alanlarını ve iç mekanları renklendirmek için rengarenk boya çeşitleri kullanılır. Yıpranan duvarların saydam ve güzel görünmesini sağlamak için çeşitli özelliklere sahip iç cephe boyası üretilir.

Sıcak Renklerle Yaşam Alanınızı Güzelleştirin: İç Cephe Boyası

Yaşam alanlarını ve iç mekanları renklendirmek için rengarenk boya çeşitleri kullanılır. Yıpranan duvarların saydam ve güzel görünmesini sağlamak için çeşitli özelliklere sahip iç cephe boyası üretilir. Tadilat ve inşaat işlerinin en zevklisi olan boya ve badana işlerinde kullanılmak için üretilen iç cephe boyası su bazlı, yağlı, silikonlu, plastik veya mat gibi gruplara ayrılır. Su bazlı ürün çeşitleri uygulamadan sonra kısa süre içerisinde kurur ve leke anında nemli bir bez ile temizliği pratik bir şekilde yapılır. Plastik boyalar ise daha mat görünüme sahiptir ve su bazlı olarak geçmesine rağmen içerisinde bulunan bileşenler nedeniyle silinmesi daha zordur. Çok hasar görmüş duvarlarda tercih edilen ürünlerin dolgu özelliği oldukça yüksektir ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Su bazlı boyaların en temel özelliği de kokusuz olmalarıdır ve bu yüzden kullanım alanı geniştir. Mat boya çeşitleri içerisinde dikkat çeken ürünlerden biri de ipeksi dokuya sahip olan üründür. Mat ve ipeksi görünümü ile duvarda pürüzsüz bir dolgu sağlayan ürünler aynı zamanda kolay temizlenme özelliği ile dikkat çeker. İç cephe boyalarında yeni nesil olarak adlandırılan silikon bazlı boyaların mat, yarı mat ve  ipek mat gibi çeşitleri de imal edilir. Kokusuz ve kolay temizlenen su bazlı boya çeşitleri duvarlarda maksimum dolgu sağlayarak pürüzsüz görünüm sunar. Genellikle büyük iş yerleri ve kurumlarda tercih edilen yağlı boya kirlenmelere karşı daha dirençlidir. Duvarlara parlak görünüm veren ürün çeşitleri aynı zamanda yüzeyin de korunmasına yardımcı olur. Beyaz, buz beyazı, şampanya, fildişi, lila, şeffaf, kırık beyaz, yeşil, lavanta gibi onlarca farklı tona sahip olan ürünler duvarları yenilemek için üretilir.

Duvarları Yenilemek Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla

Zengin renk seçeneği ile üretilen iç cephe boyası fiyatları markaya, boyanın türüne ve litresine göre değişiklik gösterir. Her bir boya çeşidi farklı özelliklere sahip olarak üretilir ve boyanın kalitesi fiyatlandırmayı etkileyen en önemli faktördür. Silinebilir özelliğe sahip ürün çeşitleri ile uzun yıllar kullanıma uygun yağlı boya fiyatları teknik özelliklerinde kaynaklı farklı fiyat skalasında satışa çıkarılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.