Şişli Lazer Epilasyon Merkezi: Esteasil

Lazer epilasyon kadınlar ve erkekler tarafından oldukça revaçta olan bir güzellik işlemidir.

Şişli Lazer Epilasyon Merkezi: Esteasil

Lazer epilasyon kadınlar ve erkekler tarafından oldukça revaçta olan bir güzellik işlemidir. Bu işlemlerin merkezi olan Şişli’de birçok lazer epilasyon merkezi bulunmaktadır. Kullanılan cihazların kalitesine, uzman ve profesyonel lazer epilasyon ekiplerinin niteliğine göre Şişli’de bulunan lazer epilasyon fiyatları değişiklik göstermektedir.

Lazer Epilasyonda Esteasil Farkı

Epilasyon kliniklerin arayışında Şişli lazer epilasyon merkezi, İstanbul’da tercih edilen bölgelerin başında yer almaktadır.

Bunun temel nedeni ulaşımı kolay olması ve kaliteli lazer epilasyon uygulamalarının yapıldığı merkezlerin bulunmasıdır.

Kadın ve erkek lazer epilasyonu işlemlerindeki gelişmiş uygulamalarıyla bölgede en çok tercih edilen lazer epilasyon merkezlerinden biri olan Esteasil, yapmış olduğu detaylı ve kişiye özel cilt tipi,kıl kökü kalınlığı, kıl yoğunluğu gibi cildinizi derinlemesine inceleyen analizleriyle en doğru lazer epilasyon hizmetini almanızı sağlar. Böylelikle cildinizde olası yara,yanık ve lekelerin önüne geçer.

Mecidiyeköy lazer epilasyon merkezi Esteasil’in Alexandrite lazer, Buz lazer, Diode lazer ve ND yağ lazer işlemlerinde kullanmış olduğu lazer epilasyon aletleri FDA sertifikalı olup, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır. Almış olduğu FDA sertifikası, yapmış olduğu lazer epilasyon hizmetinin sağlığınıza zarar vermeyeceğini garanti eder. Ayrıca Esteasil’in sahip olduğu hijyen sertifikası, sektördeki hijyen standartlarını yakaladığını gösterir.

Esteasil’in alanında deneyimli dermatologları tarafından önerilen lazer epilasyon sonrası ürünlerin, kadın ve erkek müşterilerinin daha sağlıklı bir cilt tipine sahip olmasını sağlar. Önerilen ürünler Cruelty Free sertifikasına sahip olup, hayvanlar üzerinde hiçbir deney yapmamaktadır. Buna ek olarak lazer epilasyon sonrası önermiş olduğu ürünlerin içeriğinde paraben gibi cilde zarar veren ürünler olmadığı için cilt dostudur.

Lazer epilasyon merkezi arasında güvenli hizmetiyle fark yaratıp, Şişli'deki en güvenilir lazer epilasyon merkezlerinden biri haline gelen Esteasil’in lazer epilasyon uygulamaları hakkında uzman kadrosundan bilgi alarak kendinizi şımartabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.