Tarzınızı Yansıtan Baget Yüzük Modelleri

Yüzük modelleri içinden son zamanlarda oldukça dikkat çekmiş olan baget yüzük çeşitleri zamansız zarafetin aksesuarları arasında yerini almıştır.

Tarzınızı Yansıtan Baget Yüzük Modelleri

Yüzük modelleri içinden son zamanlarda oldukça dikkat çekmiş olan baget yüzük çeşitleri zamansız zarafetin aksesuarları arasında yerini almıştır. Baget yüzük altın ve pırlanta ile yapılan tasarımların beraberinde dayanıklı metal üzerine farklı taşlar kullanılarak yapılmış baget yüzük modelleri oldukça dikkat çekicidir. Baget tasarım yüzüğün adı üzerinde yer alan pırlantanın kesiminden gelir.

Özel ve farklı kesim olan baget uzun ve ince şekilleri vardır. Farklı kesimi sayesinde ışıltısını daha pürüzsüz bir şekilde yansıtır. Sadece pırlanta tasarımla baget yüzük çeşitlerinde değil gümüş kaplama tasarımlarda da kullanılmış olan baget kesim taş çeşitleri çok estetik tasarımları ile şekillenmiştir.

Baget Yüzük Tasarımlarını Keşfetmeye Hazır Olun

Şekil olarak uzun kesilmiş pırlantanın etrafında dizi dizi küçük taşlar yer alır. Baget kesim pırlanta yüzüklerde kullanılmış olan orta bölümdeki taş özel olarak kesilmiş elmastır. Birbirinden farklı tasarıma sahip altın yüzük modelleri sitede mevcuttur. Baget kesim yüzüklerin kenar yerleri eğimli kesime sahip olduğu için taş prizmatik olarak görünüm yansıtır. 

Pırlanta baget yüzük tasarımları arasında seçim yaparken kendi stilinize en uygun olan modeli seçmek ve tarzınıza en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız  altın baget yüzük modellerini görmeniz gerekir. Aslında genel olarak  bireyler arasında pırlantanın elmastan daha az değerli olduğu düşüncesi vardır. Elmastan bahsedildiği zaman genellikle akla büyük taş şekilleri gelir. Elmas madeni farklı işlemlerden geçirilir ve hem tasarım hem de estetik olarak şekil verilir. Daha sonrasında kolye ve yüzükler bu şekillenmenin sonucunda tasarlanır.

Baget Yüzük Özellikleri Nelerdir

Bu eşsiz yüzüğün özellikleri model ve fiyat taşlarına bağlı olarak değişiklik göstermiş olmasıdır. Her bireyin tarzına ve her zevke uygun olarak pek çok renkli taşlı altın yüzük tasarımı bulunmaktadır. Bu tip yüzüklerde kullanılmış olan taşların kesim şekli dolayısıyla kendi ışıltısını yansıtan aksesuarlardır. Mücevher olarak satın alacağınız bu yüzüklerin her biri farklı bir ışık yayarak ellerin güzelliğini ortaya çıkarır.

 Almayı istediğiniz pırlanta ya da benzeri bir değerli taş ise satın alacağınız yerden sertifikasının olması oldukça önemlidir.  Baget yüzük modellerinde kullanılmış olan taş ne olursa olsun değerinin karşılığını vermesi oldukça önem arz eder. Yüzük üzerinde tek bagetli modellerin beraberinde birden çok bagete sahip modeller de ilgilenenler için mevcuttur. 

Baget Yüzük Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Baget yüzük fiyatları genel olarak modellerinde kullanılan karat miktarına göre belirginlik kazanır. Karat fazla oldukça pırlanta yüzüğün fiyatı da o kadar fazla olur. Yüzük tasarımında kullanılan altının ayar bilgisi de yüzüklerin fiyatları hakkında belirleyicidir. Baget yüzük modelleri fiyat olarak kendi içlerinde değişiklik gösterir. Tercih edilmiş olan model farklı kullanılan maden gibi özellikler doğrudan fiyata yansır. Aynı boyutlarda tasarlanmış olan altın ve pırlanta baget yüzüklerin fiyatları birbirinden farklıdır.

Çünkü altının değeri kendi alanında farklı fiyatlandırılırken pırlantanın değeri altına göre daha farklıdır. Yüzük çeşitleri içinde önemli bir yere sahip olan baget kesim pırlanta yüzükler farklı modellerde ve farklı tasarımlarda takı severler için satışa sunulur. Pırlanta takıların fiyatının belirlenmesinde ki en önemli hususlardan bir tanesi de farklı aşamalardan geçmiş olmasıdır. Aksesuara uygulanan işçilik taşın parlak oluşu, taşın büyüklüğü ve taş sayısı aynı zamanda karat değeri yüzünün değerinin belirlenmesinde en önemli ölçüttür. Baget yüzük modelleri arasında uygun fiyatlara satılan modeller hemen hemen her bütçeye hitap edecek düzeydedir.

Özel Anlarınız İçin Baget Pırlanta Yüzükler

Pırlanta baget yüzükler arasında oldukça fazla seçeneklerin olması yüzüğün kullanım amacını oldukça geniş tutar. Günlük yaşamda kullanabilen baget yüzükler hediye olarak da tercih edilebilir. Özel bir zamanda ya da özel bir günde sevdiğiniz kişiye baget yüzük hediye ederek mutlu edebilirsiniz. Pırlanta baget yüzük modelleri arasında tercih yaparken çeşitli karat değerleri içinden bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.

Yüzük modelleri arasında farklı işçiliklerin olmasının beraberinde çeşitli renklerde mevcuttur. Sade yüzük tercihlerinizde aynı renkte tasarlamış olan baget yüzük pırlanta modelleri sizin için doğru bir tercih olabilir. Daha gösterişli ve canlı bir yüzük için tasarımında kullanılan taşlara çeşitli renklerin hakim olduğu modelleri de inceleyebilirsiniz. Birbirinden güzel tasarımlara sahip baget yüzük çeşitleri https://www.bigoldi.com sitesinde mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.