Toptan gözlük bezi imalatı

Bursa’da 20 yılı aşkın süredir yüksek üretim kapasitesi ve kalitesi ile tanınan firmamız toptan gözlük bezi imalatını da sizlerden gelen taleplerle gerçekleştirmektedir.

Toptan gözlük bezi imalatı

Toptan gözlük bezi satışı ve imalatı denildiğinde ilk olarak akıllara gelen firmamız yılların verdiği tecrübe ile siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Teknolojiyi yakından takip eden ve müşterilerine farklı avantajlarla sunan firmamızda özellikli kumaş imalatı gerçekleştirilebilmekle birlikte yüksek metrajlara cevap verebilecek makine parkurumuz bulunmaktadır. 

Uzun yıllardır müşterilerine sunduğu kaliteli ürünlerle tanınan firmamız hassas yüzeylerin temizlenmesinde ve giyim sektöründe son yıllarda popüler olarak kullanılan micro kumaşların da üretimini gerçekleştirmektedir. Deterjan ve yumuşatıcı gerektirmeden en hassas yüzeylerde kullanılabilen bu kumaşlar anti bakteriyel özelliğe de sahiptir. Yapılan testler ve incelemeler sonucunda sağlığımıza hiçbir zararı olmadığı görülen mikro bezler olağanüstü kurulama ve emicilik özelliğine de sahiptir. 

Bir sandalyede otururken bir gözlük bezi ile bir gözlük temizliği

Kumaş kalitesi başta olmak üzere siparişlerin zamanında teslim edilmesi konusunda da gerekliliklerin bilincindeki personelimiz sizlere en ekonomik ve hızlı çözümleri sunmak için çalışmaktadırlar. Günümüze rekabet ortamında reklam ile firma bilinirliğini arttırmanızı sağlayacak tasarımları da sizlere sunun fabrikamızda uzman personelimiz gelecek talepleri hızla değerlendireceklerdir. 

Kalite ve uygun fiyat gibi piyasada var olabilmenin iki önemli kuralını sizlere sunan firmamız özellikli gözlük bezleri ile markanızı geniş kitlelere duyurma şansını da sizlere sunmaktadır. Uzun yıllar boyunca kullanılabilen, binlerce defa yıkanabilen gözlük bezleri farklı tasarımlarla hazırlanırken fabrikamızdaki en son teknolojiye makinelerde istenilen tasarımların hazırlanması artık hiç de zor değildir. Ülkemizde tekstil sektörünün lokomotif fabrikaları arasında yer alan tesisimizi gezdikten sonra siparişlerinizi verebileceğiniz gibi telefon, faks, mail yolları ile de taleplerinizi bizlere iletmeniz yeterli olacaktır. Müşteri temsilcilerimiz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için ziyarette bulunarak tekliflerini sunacaklardır.

Kaynak : https://www.tekstu.com.tr/toptan-gozluk-bezi.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.