Altın 5763.444
BIST 10918.51
Dolar 42.5075
Euro 49.5386
Sterlin 56.7209
Burak Yiğit Akbıyık

Burak Yiğit Akbıyık

Bazı şeylerin zamanı gelmedi mi?

Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Konyaspor, Beşiktaş karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Skor tabelasına bakan biri için belki sıradan bir sonuç… Ama maçı izleyen herkes için durum o kadar basit değil.

Yeşil-beyazlılar oyuna iyi başladı, rakip sahada baskı kurdu, pozisyonlar buldu. Topa sahip olma, korner, taç, hatta pas sayısında açık ara öndeydik. Konyaspor tam 17 korner ve 32 taç atışı kullandı. Ancak futbolun acı gerçeği yine karşımıza çıktı: İstatistikler değil, goller kazandırıyor.

Maçın kırılma anı ikinci goldü. O ana kadar dirençli duran takım, bir anlık tereddütle dağıldı. Kalede son haftalarda özgüveniyle dikkat çeken Deniz, bu kez o özgüvenin kurbanı oldu. Bazen fazla cesaret, ince bir çizgiden geçer… Ve o çizginin bu kez yanlış tarafındaydık. Belki de bazı değişikliklerin zamanı gelmiştir.

Teknik Direktör Recep Uçar, maç sonu “Devam edeceğiz. Faydalı olamayacağımı düşündüğüm an, ekmek yediğim yere saygısızlık yapmam.” dedi. Güzel bir cümle… Ama bu şehir artık sadece güzel cümleler değil, sahada sonuç görmek istiyor. Taraftarın sabrı, maç istatistikleri gibi yüksek ama puan tablosunda bunun karşılığı yok.

Konyaspor iyi oynuyor, ama kazanamıyor.

Ve bazen, iyi oynamak tek başına yeterli olmuyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak Yiğit Akbıyık Arşivi

Konyaspor’a gerçek taraftar ruhu lazım

01 Aralık 2025 Pazartesi 18:32

Artık son vuruşu da yapalım!

25 Kasım 2025 Salı 12:24

Bu nasıl tercih Montella?

17 Kasım 2025 Pazartesi 17:42

Konyaspor yine acı veriyor

10 Kasım 2025 Pazartesi 01:20

Ayağa kalkmanın zamanı geldi

05 Kasım 2025 Çarşamba 18:52

Konyaspor: iki geri, bir ileri

03 Kasım 2025 Pazartesi 11:36

Bu hafta kimse maça gitmesin

28 Ekim 2025 Salı 13:20

Konyaspor kendine geldi

26 Ekim 2025 Pazar 23:57

Konyaspor bu oyunla kabusu yaşar

18 Ekim 2025 Cumartesi 18:26