M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

Aksi halde haftaya Çamdalı gönderilir!

Aksi halde haftaya Çamdalı gönderilir!

13’üncü dakikasında 1-0 öne geçtiğimiz maçı 3-1 kaybettik. Sinyallerini Beşiktaş maçında net gördüğümüz kötü futbol Gaziantep’te de sürdü. Bu futbol ile bir adım ileri gitmemiz mümkün değil. Oyun disiplini sıfır.

Teknik sorumluların ‘iyi futbol oynadık’ diye maç sonu yorum yaptığı geçen hafta kararımı vermiştim. Bu teknik ekip ile olmaz, diye… Yönetim ihtiyat kullansa da olmaz. Bu takım bu sonuçları hak etmiyor. İşin özeti, takımın kalitesi teknik yönetim kalitesinin üzerinde. Öyle olunca da beklenen sonuçlar bir türlü alınamıyor

Yardımcı Antrenör Serkan Albayrak bu sefer “attığımız erken gol oyun disiplinimizi bozdu, skoru koruma refleksi gösterdik” şeklinde bir savunma yapmış. Yorum doğru ama bu durumu değiştirecek olan da teknik ekip değil mi? İkinci yarıya 1-1’lik skorla başladık. O disiplini yeniden sağlamak için devre arası ne yaptınız?

Gaziantep’in durumu belli. Adamlar bu maçtan önce sadece 6 puan almış, son sıralardaydılar. Bizi yenip moral buldular. Bu şerefi onlara biz verdik. Konyaspor bir maçla iki taş yedi. Hem kendisi puan alamadı hem muhtemel düşme adayı bir takımı cesaretlendirdi. Bu maçı en doğru şekilde böyle okumak lazım.

Ben bu maçtan sonra yönetimin fikrini değiştireceğine inanıyorum. Bu hoca ile sürdürmenin doğru olmayacağına onlar da kanaat getirmişlerdir. 3-1’lik yenilgiyi ve oynanan oyunu kimsenin savunacak hali yok. Yol yakınken harekete geçmek gerek. Öyle sanıyorumki yönetim son olarak haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Başakşehir maçında oynanacak oyun ve alınacak skora göre kararını netleştirecek. Kötü oyun ve kötü sonuç Çamdalı’yı götürür.

Yönetim bir haftadan bu tarafa siyonist, soykırımcı İsrail’e aşikar destek veren bir temizlik firmasının reklamına verilen tepki ile uğraşıyordu. Bu konuyu insanımıza anlatmamız mümkün değil. İnanın bugün bu şekilde tepki veren seyircinin stadyumda nasıl bir tepki vereceği kestirilemez. Her ne kadar spor medya temsilcileri çağrılıp uygun lisan ile durum anlatılmaya çalışıldı ise de taraftar dinlemez. Burası Konya. Biz bu yönetimin İsrail konusunda en az bizim kadar duyarlı, en az bizim kadar hassas olduğunu biliyoruz. Biz bu yolla alınan paraya ne kadar ihtiyaç duyulduğunun da farkındayız. Biz genel ekonomimizin hali pür melalinden de haberdarız. Ama bu durumun sindirilmesi mümkün değil. Fazla ses çıkarmadan meseleyi çözmeli bu kara lekeden kurtulmalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi