M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

Bu tufan kimi savuracak?

Bu tufan kimi savuracak?

Biz yeni kuşak, İsrail'in zulmünü televizyonlardan izleyerek, sosyal medyadan takip ederek anlamaya çalıştık. Bizden önceki kuşaklar ise bu meseleyi bizden çok daha iyi biliyorlar. Dedelerimiz o ilk zamanlarında bölgeye nasıl çöreklendiklerimi hatırlarlar, babalarımız ise o ilk zamanlardan sonra adım adım İsrail'in nasıl o kutsal topraklara yerleştiğini, uzadığını ve büyüdüğünü...

Osmanlı Birinci Cihan Harbi'ne girmeseydi ne olurdu onu bilmiyoruz ama Birinci Cihan Harbi'nin bugünün dünyasına miras bıraktığı en büyük sorun, en büyük dert, en büyük illet hiç şüphesiz İsrail olmuştur. Çünkü İsrail'in temelleri Birinci Cihan Harbi'nden sonra atılmıştır.

İsrail'in hedefi çok büyük ve çok tehlikeli. Ateşle oynuyorlar. İsrail aslında bütün insanlığı yok edecek bir hedefe koşuyor. Hristiyan ülkeleri de peşlerine takarak… Hristiyanlar da bir gün bu büyük tehlikeyi anlayacaklar hatta anlamaya başladılar. Ama Hristiyan devletleri yöneten liderler maalesef donuna kadar İsrail'e borçlu hissediyorlar kendilerini. Siyonist Yahudilerin dünyayı yönetme gayesiyle çıktıkları yolda kapital en büyük silah… Bu silahı çok iyi kullanıyorlar. Dolar İmparatorluğunu onlar kurdular. Lobileriyle dünyanın en güçlü devleti Amerika Birleşik Devletleri'ni bilinçli bir şekilde onlar ele geçirdiler. Şimdi İsrail mi Amerika Birleşik Devletleri'nin bölgedeki silahlı gücü, çetesi, eşkıyası yoksa Amerika Birleşik Devletleri mi İsrail'in kuklası? Bunu anlamaya çalışıyor dünya. Aslında fark etmiyor. Ha öyle olmuş ha öbür türlü. Sonuç değişmiyor.

Bölgenin terör devleti İsrail sadece Gazzellilere soykırım uygulamakla kalmıyor, aynı zamanda bölgeyi yeniden yapılandırmaya çalışıyor. Daha önceleri etraflarını etkisiz hale getirerek bugünleri hazırladılar. Artık ne Suriye onlara müdahale edebilecek güçte ne de Mısır'da İsrail'e ‘ne yapıyorsun?’ diyebilecek bir lider kaldı. Körfez ülkelerin durumu göz önünde. Sadece hakikati haykıran bir Türkiye var. Türkiye'yi de farklı şekillerde dize getirmeye çalışıyorlar. Bütün dünyanın, daha doğrusu batıdaki bütün devletlerin Akdeniz'e yığınak yapmalarının nedeni Türkiye'nin Gazze'ye yapabileceği olası bir operasyonu engellemek.

İsrail ve onun güdümündeki batılılar kendilerine göre bir plan bir düzen kurmaya devam etsinler. Allah'ın da bir planı var ve işliyor. Görüyoruz ki kendi hazırlamış oldukları plan yavaş yavaş ayaklarına dolanmaya başladı. Zira o sabilerin, o kadınların, o güçsüzlerin gökyüzüne yükselen feryadı ve bedduaları boşa gitmeyecek.

Gazze'de başlayan Aksa Tufanı artık devrini tamamlamış batı medeniyetinin çöküş miladı. Hamas mücahidlerinin bütün yokluklara rağmen devam ettirdikleri direniş yeni gelişmelere gebe… Bugün İspanya yarın bütün dünya… Bu tufan zulmü destekleyenleri dünya dışına savuracak. Ben inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi