M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

İşte özlediğimiz Konyaspor

İşte özlediğimiz Konyaspor

Alanya deplasmanından 3 puanla dönüyoruz. Zevkli, keyif veren, güzel bir maç izledik. Tebrikler bizim çocuklar. 

İlhan Palut’un gönderilişinden sonra haftalar boyu kendine gelemeyen Konyaspor’da yüzler gülüyor. Konyaspor bu süre içerisinde ilk defa stressiz bir oyun izletti taraftarına. 

Taraftarlar Alanya’da Konyaspor’u yalnız bırakmadı. Hatırı sayılır bir taraftar kitlesi vardı tribünde ve coşkularını maç boyunca hiç kaybetmediler. 

Tabi o coşkuyu yaşatanlar Konyaspor’un oyuncuları… Dün, sanki deplasmanda değildik. Takım çok rahat oynadı, herkes üzerine düşeni yaptı. 

Açıkça belirteyim ki Alanyaspor’un bu denli etkisiz oynayacağını hiç tahmin etmemiştim. Onlar ne kadar kötüyse Konyaspor o kadar iyiydi. Konyaspor böyle oynadığı takdirde yenemeyeceği takım yok. 

Maçta tüm oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Hakem de iyi yönetti. Alanya’nın iptal edilen gollerinde hakem ve VAR haklıydı. 

Kalecimiz İbrahim Şehiç’e ayrı bir parantez açmak gerekir. Çünkü çok başarılıydı. Benim gördüğüm en az yüzde yüz gollük üç pozisyonu zamanında reflekslere bertaraf etti. 

Sıralamadaki yerimiz  iyi. Bundan  böyle maçları keyfine izleyeceğiz. Her maçta böyle oynarlarsa de keyfimizi kaçıran çıkmaz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi