M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

Konyaspor için acil çağrı!

Konyaspor için acil çağrı!

Fazla bir beklentimiz yoktu ama bu kadar da kötü oynayacağımızı tahmin edememiştim. Birinci yarı bir miktar kabul edilebilir belki ancak ikinci yarıdaki oyunumuzu kabul etmemiz mümkün değil.

Gerçekten kötü bir maçtı. Bir daha görmek istemeyeceğimiz kadar kötüydük. Bu takım ne vakit bu duruma geldi? Anlam vermek mümkün değil.

Rakip İstanbulspor.. .Üç puanları silindi, 6 puandalar. Artık bir umutları yok. Düşmeyi zihnen kabullenmişler. Buna rağmen bizden iyi oynadılar. Tabi onlar mı iyi oynadı, biz mi kötüydük, yorum sizin.

Üzüldüğüm şu: Bundan birkaç hafta öncesine kadar belirli yerlere noktasal transferler yapılması gerektiğini konuşuyorduk. Şimdi ne konuşacağız? Kaleden forvete sıfırdan bir takım mı kuracağız? Olacak iş değil. Ne yapsın yeni yönetim? Nereden başlasın işe? Bir tarafta para yok, diğer tarafta hoca ve oyuncu… Lig başlamadan yapılan yanlışlar sonradan düzeltilemiyor.

İşimiz gerçekten zor. Yönetim bir hayli zorlanacak. Ben süper lige son çıktığımızdan bu yana böyle zorlu bir süreç görmedim. Ama enseyi karartmak yok. Doğru dokunuşlarla durum tersine çevrilebilir. Zira bizimle aynı durumda çok takım var. Bazılarına transfer yasağı bile geldi. En azında bizde böyle bir sorun yok.

Her şeye rağmen 1 puan aldık. Bu tür zamanlarda 1 puan dahi altın değerinde. Zira ikinci yarı öldük, öldük, dirildik. 1 puana kafadan razı olduk.

Şimdi eleştiri vakti değil. Yönetime destek olma vakti. Kentin söz sahibi tüm kişi ve kuruluşlarını yönetime destek olmaya çağırıyorum. Hemen. Bugünden tezi yok yardıma koşsunlar. Acil destek çağrısı yapıyorum. Bugün bir şey yapmazsak her gün çok üzülürüz.

Futbol farklı bir sektör. Başka sektörlere benzemiyor. Kendi işinde başarılı bir iş insanı futbolda başarılı olamayabiliyor. Türkiye’nin en zenginlerinden Ali Koç’un durumu göz önünde. Futbol dünyasını iyi bilmek gerekir. Yeni başkan Ömer Korkmaz bu anlamda bir şans olarak görülebilir. Şansızlığı zor bir konjonktürde iş başına gelmesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi