M. Doğukan Akbıyık

M. Doğukan Akbıyık

Üç yeni transfer, üç gol

Üç yeni transfer, üç gol

Konyaspor, Süper Lig'in zorlu deplasmanlarından biri olan Kasımpaşa karşısında muhteşem bir galibiyetle sezona iddialı bir giriş yaptı.

Geçtiğimiz sezonun zorlu günlerinden adeta uyanarak çıkan yeşil-beyazlılar, İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 3-2 kazandı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçın en dikkat çekici detayı ise, Konyaspor’un yeni transferlerinin gösterdiği müthiş performans oldu.

Yeni transferlerden Pedrinho, Aleksic ve Umut Nayır’ın golleriyle galibiyete ulaşan Konya ekibi, oynadığı futbolla taraftarlarına gelecek haftalar için umut verdi.

Özellikle Pedrinho'nun attığı gol, haftanın en güzel golleri arasına girmeye aday bir gol. Aleksic ise genel anlamda güven verirken, hücumdaki kalitesini konuşturdu ve Konyaspor’un bu sezonki en büyük kazançlarından biri olacağını kanıtladı.

Teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde sahada sergilenen oyun, taraftarları heyecanlandırdı. Geçen sezonun aksine, daha özgüvenli ve kararlı bir oyun anlayışı benimseyen Konyaspor ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa karşısında sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

Konyaspor, bu galibiyetle Galatasaray maçı öncesinde moral depolarken, üç yeni transferin gösterdiği performans da yönetimin transfer politikalarının ne kadar yerinde olduğunu gözler önüne serdi. Eğer bu performans devam ederse, Konyaspor’un bu sezon ligde üst sıraları zorlaması sürpriz olmayacak.

Ali Çamdalı ve öğrencilerini kutlayan taraftarlar, takımın bu form grafiğini sürdürmesi halinde daha büyük başarıların geleceğinden emin.

Şimdi gözler, Konyaspor’un haftana oynayacağı Galatasaray maçında...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Doğukan Akbıyık Arşivi