Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

KONYASPOR'DAKİ SESSİZLİK FIRTINA ÖNCESİ Mİ?

KONYASPOR'DAKİ SESSİZLİK FIRTINA ÖNCESİ Mİ?

Süper Lig’de 25. hafta Giresunspor F.Karagümrük maçıyla başladı.

Konyaspor ile birlikte 3 takımın bay geçeceği haftada, ülkemizde yaşanan felaket sonrası alınan karara göre, Hatayspor ve G.Antepspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Konyaspor ve Ümraniyespor haftayı 3 puanla kapatacak. Fenerbahçe  ise fikstür gereği asıl bay olarak bu hafta maç yapmayacak.

Gelelim asıl meseleye. Konyaspordaki bu suskunluk açıkçası beni bir hayli ürkütüyor. Neden mi? Stanojevic ben görevimin başındayım, takımın durumu benide üzüyor, yeni transferlerle toparlanmak için çalışıyoruz desede, Giresun maçının ardından kendisine yöneltilen istifa etmeyi düşünüyor musunuz sorusuna, yönetimimizin böyle bir teklifi olmadı ancak kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa oturur konuşuruz, benim birçok yaşanmış şampiyonluklarım, kupalarım, başarılarım var diyor.

Yani kendini ağırdan satarak verin tazminatımı gideyim demek istiyor. Haklımı ? bence para konusunda haklı. Ya bahsettiği başarılar için ne demeli ? birçok başarısından bahsediyor ya! bana göre sadece geçen sezondan bahsediyor, çünkü geçmişteki görevlerini irdelediğimiz zaman böyle pembe bir tablo çıkmıyor karşımıza.

Onu geçtik, bizim yönetim ne yapıyor onuda bilen yok. Çünkü İlhan hocayı gönderdikleri zaman kimsenin yalayıp yutmadığı bahaneleri öne sürerek, ceo aracılığı ile ortalığı ayağa kaldırıyorlardı. Şimdi nedir bu suskunluk, hani nerede her kazanılan maçların ardından ekranlarda boy gösterenler?

Sezon sonuna kalmış 9 hafta, takım, hızla irtifa kaybediyor. Neyin peşindeler neyin hesabı yapılmakta  onuda bilen yok. Yiğidi öldür hakkını yeme, Allah var, ara transferde aldıkları oyuncular iyi oyuncular gibi görünüyor ama neredeyse hepsi kiralık. Ya sezon sonu ne olacak?

Önümüzdeki senenin takımını kurmak için gidenler gelenler olacak, kulübün borcu üç iken beş olacak. Onudamı düşünmüyorlar. Hani kulübün borcunu azaltmak ve kendi yağımızla kavrulmak gibi kongrede söylenen sözler havadamı kalacak. Açıkçası ben bu sessizliğin altından neler çıkacak diye gerçekten korkuyorum. Fırtına öncesi bir sessizlik havası var gibi. İşleyen çarkın dişlisine bir çomak sokuldu, dişliler kilitlendi çalışmıyor. Şimdi onu nasıl tamir edebiliriz gibi bir niyetleri varsa amenna. Ancak bu sessizlik fırtınası iki yönlü esiyor gibi. Birincisi getirdikleri hocayı gençlere yer vermiyor diye hemen bugün gönderip,  ( kulübün hoca konusundaki bu gibi yanlışları nedeniyle kimsenin geleceğini tahmin etmiyorum ama ) sezonu kurtarabilmek adına yeni bir hoca getirir, yada bu fırtına komple hocasıyla, yönetimiyle, ceo’suyla hepsini alır götürür. Bilmem anlatabildim mi.

Haaa bu arada olağanüstü bir genel kurul kararı alınır mı bilemem, ama güçlü ve futboldan anlayan bir liste hazırlandığı da kulağımıza geliyor.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Sınığ Arşivi