Ağabeyini 9 kurşunla öldürmüştü! Tutuklanan zanlının sözleri kan dondurdu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Fevzi Altay’ı (33), 9 kurşunla öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan kardeşi Nurullah Altay (31) tutuklandı. Zanlı, adliye çıkışı “Kardeşimi ben öldürmedim, babamın daireleri öldürdü. Dairelerini alsın başına çalsın” dedi.

Ağabeyini 9 kurşunla öldürmüştü! Tutuklanan zanlının sözleri kan dondurdu

Zonguldak Haber: Olay, Ereğli ilçesi Belen Mahallesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 7 ay önce inşaattaki daireler konusunda çıkan tartışma sonrası birbirlerini bıçakla yaralayan Fevzi Altay ile kardeşi Nurullah Altay, aynı konuda yine kavga etti.

9 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Nurullah Altay, ağabeyi Fevzi Altay'ı tabancayla vurdu. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Altay, için olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. ağabeyini otomobiliyle hastaneye götürmek için yola çıkan Nurullah Altay, karşılaştığı ambulansı görünce aracı durdurup yaralı ağabeyini teslim etti. Özel bir hastaneye kaldırılan Fevzi Altay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, bölgede yaptığı incelemede çok sayıda boş kovan, mermi çekirdeği ve kan izi tespit etti.

'KASIT YOK'

Nurullah Altay ise ifadesinde, "Fevzi’nin kasten vurulması gibi bir durum yoktur. Vücudunun birçok yerinde mermi giriş ve çıkış yarasının bulunması da silahla gelişi güzel ateş edildiğinin göstergesidir. Ben hemen araçtan inerek 112’yi aradım, ön tarafa da giderek Fevzi’yi yan koltuğa atmaya çalıştım. Belimdeki silahı ve diğer silahı çalılığa koydum. Hastaneye yetiştirmek için hareket ettim" dedi.

agabeyini-9-kursunla-oldurmustu-tutuklanan-zanlinin-sozleri-kan-dondurdu.jpg

SÖZLERİ KAN DONDURDU

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nurullah Altay sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, adliye çıkışında "Kardeşinizi siz mi öldürdünüz" sorusuna “Ben öldürmedim, babamın daireleri öldürdü. Dairelerini alsın başına çalsın” cevabını verdi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum