Babaannesiyle birlikte toprağa verilen kaza kurbanı Ecem, 2 yaşında annesini kaybetmiş!

Edirne’de yolun karşısına geçmek için bekledikleri sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ecem Akgün (10) ile babaannesi Emine Akgün gözyaşları arasında toprağa verildi. Ecem'in annesi Fatma Akgün'ün de 8 yıl önce yakalandığı hastalığa yenik düştüğü öğrenildi.

Babaannesiyle birlikte toprağa verilen kaza kurbanı Ecem, 2 yaşında annesini kaybetmiş!

Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesinde, dün, Atatürk İlkokulu'nda okuyan 4'üncü sınıf öğrencisi Ecem Akgün ile babaannesi Emine Akgün'e, yolun karşısına geçmek için refüjde beklerken otomobil çarpmış, Ecem ve Emine Akgün hayatını kaybetmişti.

Ecem Akgün ile babaannesi Emine Akgün’ün cenazeleri bugün önce evlerinin önüne getirildi, helallik alındı.

İMAMDAN ‘ÖNLEM ALINSIN’ UYARISI

Burada dua eden imam Mustafa Polat, kazaya dikkat çekerek yetkililerden önlem almalarını istedi. Aynı yerden 3 dakika önce çocuğunu okula götürmek için kendisinin de geçtiğini söyleyen imam Polat,  "Ecem ve babaannesinin geçtiği yerden 3 dakika önce çocuğumu okula götürmek için ben de geçtim. Bu yol çok tehlikeli. Araç sürücüleri burada daha dikkatli olması gerekir. Yetkililerden de buraya önlem alınmasını istiyorum" dedi. 

Ecem Akgün ve babaannesi Emine Akgün, kılınan cenaze namazından sonra Kırcasalih Belde Mezarlığı'nda gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

ECEM, 2 YAŞINDA ANNESİZ KALMIŞ

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Ecem'in annesi Fatma Akgün'ün de 8 yıl önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.