Konya dahil 37 ilde, 210 dolandırıcılık olayından aranıyordu! Yakalandı…

Konya’nın da aralarında olduğu 37 şehirde, dolandırıcılık olayına karıştığı gerekçesiyle aranan 64 yaşındaki şüpheli, Mobil Park Polisi (MOP) tarafından yakalandı. Şüpheli hakkında 210 dolandırıcılık olayından soruşturma dosyası ve 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtiliyor.

Konya dahil 37 ilde, 210 dolandırıcılık olayından aranıyordu! Yakalandı…

Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mobil Park Ekibi, yaklaşık 15 gün süren sokak çalışmaları sonunda dolandırıcılık suçundan aranan Abdurrahim L’yi (64) yakaladı.

Bayrampaşa Polis Merkezi’ne götürülen Abdurrahim L. hakkında, başta İstanbul olmak üzere, Konya, İskenderun, Bursa, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Çanakkale, Isparta, Sivas ve Erzincan'ın da aralarında bulunduğu 37 ilde 210 suç dosyası bulunduğu iddia edildi.

Ayrıca kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası olan Abdurrahim L’nin yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği ortaya çıktı.

Şüphelinin, dolandırıcılık olaylarını, kendisini kamu görevlisi, banka ya da sigorta şirketi çalışanı gibi göstererek gerçekleştirdiği önü sürüldü.

Zanlının, başkalarına ait banka ve kredi kartlarını kullandığı, ayrıca bazı şirket ve kooperatif yöneticilerini de dolandırdığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.