Başsavcı Solmaz, öğretmen mektebine konuk oldu

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Öğretmen Mektebi Projesi kapsamında öğretmenlerle çevrimiçi bir araya geldi.

Başsavcı Solmaz, öğretmen mektebine konuk oldu

Konya İnsan Mektebi kapsamında uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen Öğretmen Mektebi Projesi, öğretmenleri alanlarında yetkin isimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Proje çerçevesinde yürütülen çevrimiçi programların dünkü konuğu Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz oldu.

“Eğitim ve Adalet” başlığı altında öğretmenlere bilgi ve birikimlerini aktaran Solmaz, “Eğitim ve adalet hayatımızın temelinde ve her alanında var. Eğitimciler ve hukukçular davranışlarını dışarıya örnek olacak şekilde yansıtmalı ve topluma rol model olmalıdırlar. Hayatımızla davranışlarımızla örnek olmak suretiyle toplumda olumlu etkiler bırakabiliriz. Bizler adalet dağıtabiliyorsak bunda eğitimcilerin rolü çok büyük. Sizler güzel bir nesil yetiştiriyorsunuz; zira bir ülkeyi kalkındıracak olan en önemli unsur eğitimdir. Eğitimcileri her dinlediğimde bir şeyler öğreniyorum. En güzel hikâyeler sizin hikâyeleriniz. Sizlerin rehberliğindeki gençlerimiz, ülkemizi eğitimli, adaletli insanların yaşadığı herkesin gıpta ile baktığı çok daha iyi bir ülke haline getirecektir.” dedi.

Programa katılan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de bilgi ve birikimlerini öğretmenlere aktaran Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ile katılımcı öğretmenlere teşekkür etti.  

4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.