'Bir Tebessüm Mutluluk' projesinde yeni öğrenciler sevindirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü üyeleri 'Bir Tebessüm Mutluluk' projesi kapsamında Perçinsan A.Ş firması sponsorluğunda iki okulun iç renklendirmesini yaparak öğrenciler sevindirildi.

'Bir Tebessüm Mutluluk' projesinde yeni öğrenciler sevindirildi

GSB Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü tarafından yürütülen proje kapsamında Doğanhisar İlçesindeki Şehit Ali Osman Akça Anaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu ziyaret edilerek program kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler, öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar ve İl Afad Müdürlüğü tarafından eğitim verilerek öğrenciler sevindirildi.

bir-tebessum-mutluluk-projesinde-yeni-ogrenciler-sevindirildi-001.jpeg

Programa Doğanhisar İlçe Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Doğanhisar İlçe Belediye Başkanı Süleyman Pekmez ve ilçe protokolü de katılarak renklendirme çalışması ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Medya Kulübü gönüllülerini ziyaret ederek proje hakkında bilgi alıp öğrencilere hediye takdiminde bulunarak gönüllülere başarılar diledi.

bir-tebessum-mutluluk-projesinde-yeni-ogrenciler-sevindirildi-003.jpeg

Proje kapsamında bilgi veren Medya Kulübü mensupları, “Uzun bir aradan sonra 'Bir Tebessüm Mutluluk' projemiz kapsamında gerekli pandemi tedbirlerine de uyarak Doğanhisar ilçemizde bulunan iki köy okulumuzda öğrencilerle oyun oynayıp çeşitli hediyeler armağan ederek unutamayacakları bir gün geçirmelerini istedik. Onların yüzünde ki bir tebessüm mutluluk bizleri çok mutlu etti. Proje programımız kapsamında iki okulumuzun da iç renklendirme çalışmalarını da gerçekleştirerek okulumuza renk kattık. Sponsorumuzu Perçinsan A.Ş fırmasına ve firma sahibi Buğra GÜLÜM'e katkı ve destekleri içinde çok teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımıza, ilçe protokolümüze de bizleri yalnız bırakmadığı ve destekleri için teşekkür ederiz. Bundan sonra da minik yüreklerde bir tebessüm olmaya ve yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

bir-tebessum-mutluluk-projesinde-yeni-ogrenciler-sevindirildi.jpeg

bir-tebessum-mutluluk-projesinde-yeni-ogrenciler-sevindirildi-004.jpeg

bir-tebessum-mutluluk-projesinde-yeni-ogrenciler-sevindirildi-005.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.