Büyükşen çifti cinayetinde kiralık katilin asıl hedefi konuştu

Büyükşen cinayetindeki kiralık katilin asıl hedefi Hüseyin K. ilk kez konuştu. Esra ile kısa süreli bir ilişkisi olduğunu belirten Hüseyin K, "Olay gecesi benim evimde de 5 kişi vardı. Ben de ailemi kaybedebilirdim." dedi.

Büyükşen çifti cinayetinde kiralık katilin asıl hedefi konuştu

Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde yaşayan 3 çocuk babası Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen 3 Eylül 2018 günü kar maskeli saldırgan tarafından evlerinde vurularak öldürüldü. Çiftin kızları Büşra saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in çabasıyla jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

Özel ekip dosya üzerinde ve mahallede yaptığı çalışmalar sonucu operasyon için harekete geçti. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 25 şüpheliden Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir (46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile tetiği çektiği öne sürülen Afgan uyruklu Abdulhamit Uzbek tutuklandı.

“BENİM AİLEMDEN DE 5 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ”

Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez konuştu. Sabah’ın haberine göre; olay nedeniyle üzgün olduğunu belirten Hüseyin K, "Benim Esra ile kısa süreli bir ilişkim oldu. Metin ve Necla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım.

buyuksen-cifti-cinayetinde-kiralik-katilin-asil-hedefi-konustu-001.jpeg

"HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ"

Geçen hafta gözaltıları görünce ben de o zaman her şeyi öğrendim. Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış. Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum.

2021/06/26/necla-metin-buyuksen-cinayeti.jpg

"EVDE 5 KİŞİYDİK"

Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Necla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda ben de o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim.

buyuksen-cifti-cinayetinde-kiralik-katilin-asil-hedefi-konustu.jpeg

"BEN DE MAĞDURUM"

Bu olayda kimseyi kaybetmedim ama Metin amca ve Necla teyzeyi de annem ve babam gibi görüyordum. Onlarla birlikte büyüdüm. Ben de mağdurum. Soruşturmayı takip edeceğim. Yasal yollardan hakkımı sonuna kadar arayacağım.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum