Doğanhisar Belediye Başkan adayı Savaş Özdemir kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart’taki yerel seçimlerde Konya’nın Doğanhisar İlçesinde Savaş Özdemir’i ilçe belediye başkan adayı olarak gösterdi. Peki MHP Doğanhisar Belediye Başkanı Savaş Özdemir kimdir? İşte cevabı…

Doğanhisar Belediye Başkan adayı Savaş Özdemir kimdir?

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Konya’nın ilçelerinde hangi isimleri belediye başkan adayı olarak göstereceği merak ediliyordu. O ilçelerden biri de Doğanhisar’dı.

Bugün merak edilen soru cevabını buldu, MHP’nin Doğanhisar Belediye Başkan adayı Savaş Özdemir oldu.

2024/01/15/konya-doganhisar-belediye-baskan-adayi-savas-ozdemir.jpg

MHP DOĞANHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

Savaş Özdemir, 15 Ağustos 1987 tarihinde Konya’nın Doğanhisar ilçesi Deştiğin Mahallesinde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Deştiğin İlköğretim okulunda, Orta öğrenimini Doğanhisar Anadolu Lisesinde tamamladı. 2006-2008 tarihleri arasında Ankara Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksekokulunu eğitimini Astsubay olarak tamamladı. İstanbul Ümraniye Yaka Komutanlığında Asayiş Komutanı Olarak göreve başladı. Başarılı bir askeri görevin ardından 2010 yılında Bingöl Aktarım Birliğinde görev yaparken eğitime olan aşkı nedeniyle bu görevinden istifa ederek aynı yıl Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Eğitim Fakültesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünde eğitim almaya başladı. 2014 yılında mezun olarak sevdalısı olduğu Doğanhisar’a Özel Eğitim Öğretmeni olarak atandı.

doganhisar-belediye-baskan-adayi-savas-ozdemir-kimdir.jpg

İlk görev yeri Doğanhisar Başköy Şehit Ufuk Başarı Ortaokuludur. Bu Okulda sırası ile Öğretmenlik, Müdür yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. Okul Müdürlüğü döneminde Doğanhisar’da eğitim ve sosyal alanda birçok projeye imza atarak halkın sevgisini kazandı. Özellikle Pandemi süresince hayata geçirdiği projeler halk sağlığını korumada çok etkili oldu, bütün kesimin takdirini kazandı. 2022 tayin döneminde Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okuluna tayini çıktı, aynı okulda halen öğretmenlik görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.