Eski nişanlısının kuzeni ve arkadaşı felç etmişti! O genç konuştu

Konya'da ayrıldığı nişanlısının kuzeni ve arkadaşı tarafından kaçırıldığı, uçurumdan atıldığı ve işkenceye uğradığını iddia eden Nurullah Oğuz, mahkemede o gün yaşananları anlattı. Oğuz, kendisine ateş edildiğini ama isabet ettiremediklerini söyledi.

Eski nişanlısının kuzeni ve arkadaşı felç etmişti! O genç konuştu

9 Eylül 2021'de, Nurullah Oğuz'un (29), Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Ardıçlı mevkisi yakınlarında ağır yaralı ve baygın halde bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan Hüseyin U. ile İlyas T. tutuklanmış, sanıklar hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Nitelikli cinsel saldırı", "Birden fazla kişi ile gece vakti silahla nitelikli yağma", "Cinsel amaçla, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından dava açılmıştı.

YENİDEN HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Hüseyin U. ile İlyas T, taraf avukatları ve müştekiler katıldı.

Müşteki Nurullah Oğuz olay günü, ailevi sebeplerle arasının bozuk olduğu nişanlısıyla barıştırması için sanık Hüseyin U'yu telefonla aradığını söyledi.

"30 METRE YÜKSEKLİKTEN YUVARLANDIM"

Akşam saatlerinde Hüseyin U. ve İlyas T'nin, kendisini bir çay ocağından alıp zorla araca bindirdiğini öne süren Oğuz, "Dağ başı gibi bir yerde aracı durdurdular. Araçtan inince ikisi birden bana saldırdı. Ellerinden kaçmaya çalıştım. Hüseyin U. elindeki tabancayla bana ateş etti ama isabet ettiremedi. Uçurumun kenarındaydım, beni uçurumdan aşağı ittiler. 30 metre yükseklikten yuvarlandım." ifadelerini kullandı.

Darp ve işkencenin, düştüğü yerde de devam ettiğini ileri süren Oğuz, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.