Gençleri korumak için farkındalık oluşturulacak

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçe genelindeki eğitim kurumlarının okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Oflaz, madde bağımlılığının önüne geçilmesi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Gençleri korumak için farkındalık oluşturulacak

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçe genelinde öğrencileri madde bağımlılığından uzak tutmaya yönelik yürütülecek çalışmalara ilişkin olarak, okul aile birliği başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, madde kullanımının önlenmesine yönelik nelerin yapılabileceği ve alınacak tedbirler üzerinde duruldu.  

Başkan Oflaz, okul aile birliği başkanlarıyla bu konuda paydaş olduklarını belirtti. Huzurlu ve güvenli bir Çumra için farkındalık konusunda bilgilendirme çalışmaları yapacaklarını dile getiren Oflaz, "Çumra Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmayla, önce okul aile birliği başkanlarımızı bilgilendirmek ve konunun önemini anlatmak, akabinde de önümüzdeki aylarda yapılacak konferanslara velilerin katılımının yoğun olmasını amaçlamaktayız. Ailelerimizin bu konuda bilgilendirilmesi, çocukların bilinçlendirilmesi anlamında hemfikir olduğumuz bu toplantıda, toplumun tüm fertleri olarak madde bağımlılığından çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak için hep birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.