İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na son görev

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası tedavi gördüğü hastanede vefat eden İyi Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, bugün son yolculuğa uğurlandı. 5 yaşındaki Göktuğ’un babasına son bakışı yürek yaktı.

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na son görev

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, geçen ay bir düğüne giderken aniden rahatsızlandı ve Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan kontrolde aort damarı yırtıldığı belirlenen Tozoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyat edildi. Taburcu edilen ve evinde dinlenen Tozoğlu, bir süre sonra yeniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı ve bu gece müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

ACILI EVLATTAN SON BAKIŞ

35 yaşındaki Gökhan Tozoğlu’nun cenazesi, ikindi vakti Konya’nın merkez Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığı'na getirildi. Baba Abdurrahman Tozoğlu, acılı eş Selin Tozoğlu ve 5 yaşındaki oğlu Göktuğ Tozoğlu, cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü, tabutun başından ayrılmadı.

iyi-parti-konya-il-baskani-gokhan-tozogluna-son-gorev-001.jpeg

Cenaze törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanı sıra, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da katıldı.

gokhan-tozoglu-cenaze-meral-aksener.jpeg

Gökhan Tozoğlu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından Kurtuluş Mezarlığı'na defnedildi.

iyi-parti-konya-il-baskani-gokhan-tozogluna-son-gorev-002.jpeg

iyi-parti-konya-il-baskani-gokhan-tozogluna-son-gorev-003.jpeg

iyi-parti-konya-il-baskani-gokhan-tozogluna-son-gorev-004.jpeg

iyi-parti-konya-il-baskani-gokhan-tozogluna-son-gorev-meral-aksener.jpeg

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

1987 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.  2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak başladığı avukatlık mesleğine devam ederken, 2018 yılından buyana İyi Parti Konya İl Başkanlığı görevini de sürdürüyordu.

Evli ve bir çocuk babasıydı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.