Kabinenin yeni Bakanı Ömer Bolat’tan Konya açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni Kabinede ismi Ticaret Bakanı olarak açıklanan Ömer Bolat, ilk açıklamasını Ereğli heyetine yaptı. Bakan Bolat, “Aslen Konya Ereğlili olduğumu her fırsatta dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim.” dedi.

Kabinenin yeni Bakanı Ömer Bolat’tan Konya açıklaması

Türkiye Yüzyılı’nın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Konyalı ağırlığı dikkatleri çekti. O isimlerden biri de ismi Ticaret Bakanı olarak açıklanan Ömer Bolat.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ilk görev gününde Bakan Bolat’ makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

“BEN KONYA EREĞLİLİYİM”

İlk açıklamasını da Konya heyetine yapan Bakan Ömer Bolat, “Ben İstanbul’da doğdum büyüdüm ancak her fırsatta da dile getirdiğim gibi aslen Konya Ereğliliyim” dedi.

Bolat, “Annem ve babam Ereğli’de evlenmişler ve daha sonra İstanbul’a göç etmişler. Ben 1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldim ama annemin babamın asıl memleketi Ereğli. Bunu da her fırsatta iftiharla belirttim.” diye konuştu.

EREĞLİ’YE GELECEK

Bakan Ömer Bolat, ilk fırsatta Konya’ya ve Ereğli’ye geleceğini sözlerine ekledi.

 

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesinde Ticaret Bakanlığı görevine getirilen Ereğlili hemşerimiz Sayın Ömer Bolat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ereğli'mizin selamını ilettiğimiz Sayın Bakanımız Ömer Bolat'tan memleketimize selam getirdik.” ifadelerini kullandı.

kabinenin-yeni-bakani-omer-bolattan-konya-aciklamasi.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.